Marie-Anne laat logo van haar bedrijf op handpalm tatoeëren door Jean-Pierre Letienne

Marie-Anne laat logo van haar bedrijf op handpalm tatoeëren door Jean-Pierre Letienne

The Sky is the Limit All Stars meets Don't Worry Be Happy

Speciaal bezoek bij Marie-Anne thuis: Jean-Piere Letienne uit Don't Worry Be Happy maakt zijn opwachting in Waasmunster voor een wel heel bijzondere opdracht. Na jaren twijfelen hakt Marie-Anne de knoop door en laat ze eindelijk een tattoo zetten. En niet zomaar eentje: gepassioneerd als ze is, kiest ze om het logo van haar bedrijf op haar handpalm te laten tatoeëren.

Marie-Anne: 'Ik had beter mijn huisdokter uitgenodigd om mijn hartslag in het oog te houden.'

Marie-Anne laat logo van haar bedrijf op handpalm tatoeëren door JP
Speciaal bezoek bij Marie-Anne thuis, Jean-Piere Letienne uit Don't Worry Be Happy maakt zijn opwachting in Waasmunster voor een wel heel bijzondere opdracht.
www.goplay.be

De komst van Cataleya

Het leven van Harry en Olga nam een drastische wending, want ze mochten hun dochtertje Cataleya verwelkomen. Olga: 'ik ben zo gelukkig met haar.'

Harry: 'Als ze geboren werd dan voelde ik iets dat ik nog nooit had meegemaakt.'

The Sky is the Limit All Stars, vrijdag om 20u35 op Play4 en in de app van GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde