Skip to Content
Margritje en haar blokfluit in de musical van haar leven. Morgen om 20.35 op Play4.

Margritje en haar blokfluit in de musical van haar leven. Morgen om 20.35 op Play4.

In 1954 zag Margritje Hermans het levenslicht. Haar heldhaftige mama ging te voet naar de kraamkliniek en kreeg een stevige dosis -jawel- lachgas toegediend bij de geboorte van 'de vierde van zes'. Van de prinses van de blokfluitles tot een echte radio-en televisievedette in Vlaanderen. Muziek speelde altijd de hoofdrol in haar leven. Ze engageerde zich steeds met overtuiging en goede wil. Als politica en als mama. De anti-vedette bleek sterker dan alle kritiek. The show must go on, ze werd er na al die jaren het levende bewijs van. Morgen krijgt de gulste lach van showbizzland van James Cooke en zijn geweldige cast een eigen musical cadeau. Laisse rouler le bon temps Margriet.

de geweldige Martine de Jager als Margriet
de geweldige Martine de Jager als Margriet
Celien
Celien

James De Musical brengt Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel voor jong en oud met maar vooral voor onze eigen Vlaamse sterren: Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans. Zij zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. Naar een eerste liefde, die eerste kus, de doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk. ​

Met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden. Meer moet dat niet musical!

Morgen, 16 december om 20.35: Margriet, De Musical op Play4 en GoPlay.

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde