Skip to Content
Mama Anouk danst samen met dochter Manon voor haar overleden papa: "Hopelijk kijkt hij mee van hierboven"

Mama Anouk danst samen met dochter Manon voor haar overleden papa: "Hopelijk kijkt hij mee van hierboven"

Morgen om 19u45 op Play4

11 kinderen vormen een duo met een ouder en strijden 10 weken lang voor de titel van Come Dance With Me. Ze dagen hun ouders uit om deel te nemen aan een waanzinnige danscompetite. Welke mama of papa heeft even veel talent als zijn of haar kind? Daar beslissen de drie J’s over: James Cooke, Jeny Bonsenge en Jan Kooijman.

Deze week staat Come Dance With Me in het teken van dromen. Anouk en Manon brengen een dans die hen heel nauw aan het hart ligt. "Mijn droom is om nog eens in contact te komen met je overleden papa. Ik zou vooral heel veel vertellen over hoe Manon is, hoe goed ze het doet. Maar dat we hem enorm missen. Dat het jammer is dat hij er niet bij kan zijn.", vertelt mama Anouk.

Jurylid James Cooke is onder de indruk van de dans van Manon en Anouk. "Je hebt niet enkel connectie gezocht met Manon, maar ook af en toe eens met daarboven. En dat je dat doet in een dans is prachtig. Je voelt dat dat heel oprecht is. De warmte kwam tot hier."

Vorige week werd er niemand naar huis gestuurd, maar vanaf morgen staan de twee duo's met de laagste punten het beste van zichzelf te geven in een alles beslissende dance battle. Welk duo kan de 3-koppige jury het meeste overtuigen?

Come Dance With Me, vanaf 2 april elke zaterdag om 19u45 op Play4

 

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde