Skip to Content
Makelaars op pad voor woman cave in ‘t Stad

Makelaars op pad voor woman cave in ‘t Stad

Week 5 Huizenjagers van 25 februari t.e.m. 28 februari in Antwerpen

In de vijfde week van Huizenjagers zijn de makelaars en kandidaat-kopers terug te vinden in het bruisende Antwerpen. Yassin, Carolien en Jef gaan vier dagen op zoek naar de beste panden van ’t Stad en de rustigere omliggende gemeentes. Er is met andere woorden voor ieder wat wils, maar voldoen de woningen ook aan de strenge eisen van de kandidaten? Dit keer moeten ze naast een perfect afgewerkt huis ook een huis vinden met een woman cave voor de vrouw des huizes.

Makelaars

Yassin: De eerste makelaar van de week is Yassin en hij werkt nog maar een jaar als makelaar bij CC Immo. Hij is met zijn Marokkaanse roots en werkervaring in China en Australië een man van de wereld. Toch blijft hij een Antwerpenaar in hart en nieren en is hij er van overtuigd dat zijn stad erg veel potentieel heeft. Yassin houdt van uitdaging en avontuur, dus Huizenjagers is hem op het lijf geschreven.

Carolien: De tweede makelaar die deze week voor de trofee gaat is Carolien. Haar interesse in interieurstyling zorgt ervoor dat ze kopers steeds kan voorzien van handige tips en tricks. Carolien lijkt misschien een harde tante aan de buitenkant, maar weest gerust: ze is bijzonder zacht van binnen

Jef: Voor het tweede jaar op rij waagt Omnia Vastgoedmanagement zijn kans. Na zaakvoerder Marvin vorig jaar, is het nu de beurt aan de 28-jarige Jef. Vorig jaar kon Marvin de felbegeerde Huizenjagerstrofee niet mee naar huis nemen, maar Jef is er van overtuigd dat hij het vrijgemaakte plekje dit jaar kan opvullen. De anderen moeten hem zeker niet onderschatten, want hij is gebeten door het vastgoed.

Aflevering 1 op maandag 25 februari

Story image

De eerste opdracht deze week komt van Celine en Tim. Met een tweede kindje op komst zoeken ze een grotere woning voor 500.000 euro. Twee eisen moeten de makelaars zeker kunnen afvinken: een gezellige tuin voor de kinderen en een woning op maximum een half uur van het Havenhuis. Ook over de afwerking zijn ze duidelijk: ofwel een volledig afgewerkte woning ofwel een volledig renovatieproject. Zeker niet gemakkelijk en deze kopers zijn ook zeer kritisch.

Aflevering 2 op dinsdag 26 februari  

Story image

Vijftigers Hendrik en Ann zijn de trappen in hun huidige woning beu en zoeken een appartement waar alles op één niveau ligt. Omdat er al eens gesnurkt wordt, is een tweede slaapkamer zeker een must. Daarnaast staan een fietsenberging, een terras en veel lichtinval op het verlanglijstje. Hendrik en Ann zijn verliefd op de Theaterbuurt, waar ze nu wonen, dus ver willen ze niet uitwijken. Yassin, Jef en Carolien tonen drie moderne pareltjes in het centrum van Antwerpen. Vinden ze de geschikte woning voor 350.000 euro?

Aflevering 3 op woensdag 27 februari

Story image

Nadine en Yannick willen hun rijwoning achter zich laten en gaan op zoek naar iets groters in de omgeving van Schoten. Een woning met een rieten dak kan hen wel bekoren en ook een zwembad mag er best zijn. De vleugelpiano waar Nadine in haar vrije tijd op speelt, mag ook zeker niet ontbreken in hun nieuwe stulpje. Een ruime woonkamer is dus noodzakelijk. Hun budget is 500.000 euro.

Aflevering 4 op donderdag 28 februari

Story image

Canan en Fuat sluiten de week af met een bijzondere vraag: zij zoeken een woning mét womancave. Canan wil namelijk af en toe wat me-time na een hele dag voor de kinderen te hebben gezorgd. Voldoende ruimte waar de kinderen kunnen ravotten staat ook hoog op de checklist, dus een speelkamer en een tuin zijn zeker een must. Er mag gerust nog wat werk aan de woning zijn aangezien Fuat de nodige kennis heeft van renovaties. Een laatste maar niet onbelangrijke eis is een garage voor minstens één auto. Alles zou binnen het budget van 220.000 euro moeten passen.

Huizenjagers - Van maandag tot en met donderdag op VIER

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde