Makelaars lanceren charmeoffensief in nieuwe week Huizenjagers

Makelaars lanceren charmeoffensief in nieuwe week Huizenjagers

De kandidaten schuimen van 24 t.e.m. 27 september de Voorkempen af voor de ideale woning

Van maandag 24 september t.e.m. donderdag 27 september trekken drie nieuwe Huizenjagers Ines, Evert en Ingeborg naar de Voorkempen. Met kasteelparken, bossen, heides en landbouwgronden is het de ideale locatie voor jong en oud, maar vinden de makelaars ook de ideale woning voor de kandidaat-kopers?

Makelaar Ines bijt de spits af. Ines zit al 15 jaar lang in de sector en heeft een eigen kantoor in Schilde. Samen met één collega doet ze alles, van A tot Z. Zij neemt het op tegen Evert, de zaakvoerder van VB Partners. Als zoon van een architect werd de passie voor vastgoed er met de paplepel ingegeven. En last but not least gooit ook Ingeborg alles in de strijd. Zij is de zaakvoerder van Q-immo. Haar slogan vat goed samen hoe ze zich onderscheidt van haar collega’s: ‘net iets meer’. De rest is dus gewaarschuwd.

Aflevering 1 op maandag 24 september

De eerste opdracht komt van het charmante koppel Sophie en Kris. Hun droomwoning bezit veel licht en ruimte. Zelf zijn ze niet zo’n handige harry’s en daarom zoeken ze een huis waar niets meer aan moet gebeuren. De laatste en misschien wel belangrijkste vereiste komt van hobbykok Kris. Hij wil zich helemaal kunnen uitleven in een open keuken. De huizenjagers laten het koppel kennis maken met karaktervolle en moderne woningen. Hun budget staat op 500.000 euro.

Aflevering 2 op dinsdag 25 september

Katrien en Lander zijn met hun twee kinderen en een budget van 430.000 euro al een jaar op zoek naar een nieuwe woning. Hun zoontje Thomas wil graag een tuin om in te voetballen en een badkamer met een ligbad en twee lavabo’s is zeker een meerwaarde voor het koppel. Hopelijk kunnen Ines, Evert en Ingeborg een woning vinden die alle eisen van deze kieskeurige kopers afvinkt.

Aflevering 3 op woensdag 26 september

Vandaag zijn Wilma en haar twee dochters Judith en Famke aan de beurt. De Nederbelgen hebben de huizenjagers ingeschakeld bij de zoektocht naar hun ideale woning binnen het budget van 500.000 euro. Een tuin waarin ze met hun hond Spike kunnen ravotten staat hoog op het verlanglijstje. Ook een eigen badkamer voor de twee dochters is geen overbodige luxe. Evert en Ingeborg zullen uit hun pijp moeten komen, want Wilma en de kinderen blijken geen onbekenden voor Ines.

Aflevering 4 op donderdag 27 september

Tortelduifjes Sanne en Hans zijn samen met hun kat en goudvissen op zoek naar een ruime gezinswoning in een rustige omgeving voor zo’n 400.000 euro. Renovatiewerken zien ze echter niet zitten, dus de woning moet instapklaar zijn. De huizenjagers kunnen scoren door hen een karaktervol liefdesnest te tonen met een moderne touch. De makelaars smijten zich voor de laatste keer en proberen de kopers volledig in te pakken met cadeautjes. Zal dit charmeoffensief hen naar de overwinning brengen?

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde