Skip to Content
Magritte of Tom & Jerry: wie haalt de beste deal binnen?

Magritte of Tom & Jerry: wie haalt de beste deal binnen?

Laatste aflevering Stukken van Mensen op woensdag 18 maart om 21.30 op VIER

Morgen – op woensdag 18 maart – kunnen de experten van Stukken van Mensen voor de laatste keer hun slag slaan in de Verbeke Foundation. In de achtste aflevering gaan ze de strijd aan met elkaar voor een unieke lounge chair van Geoffrey Harcourt, een litho van René Magritte, een Praying Mantis Lamp en een still van de Tom & Jerry-film Tee for Two.

Twee jaar geleden kwam André uit Aalst ook al eens een stuk verkopen in Stukken van Mensen en hij heeft de smaak duidelijk te pakken. Hij wil opnieuw een goede deal sluiten, dit keer met een litho van René Magritte. Magritte begon ooit als ontwerper van behangpapier en maakte ook tal van film- en reclameaffiches. Hij wordt gezien als één van de belangrijkste vertegenwoordigers van het surrealisme.

Story image

Frank uit Wilsele onderhandelt voor de eerste keer en laat zich bijstaan door zijn unieke lounge chair van de Londense designer Geoffrey Harcourt.

Story image

Wouter en Frederik komen helemaal over vanuit Frankrijk om hun Praying Mantis Lamp te verkopen. De lamp verscheen voor het eerst op een interieurbeurs in Parijs. De naam dankt de lamp aan zijn unieke vorm.

Story image

 

Willemijn uit Kalmthout is geen onbekende voor experte Sofie. Zij probeert haar goede vriendin te overtuigen van een still uit de Tom & Jerry-film Tee for Two, die ze cadeau kreeg van haar vader. De still was oorspronkelijk een cadeau van Warner Bros.

 

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde