Maak kennis met Sabrina en Peter in een nieuwe aflevering van Don't Worry Be Happy

Maak kennis met Sabrina en Peter in een nieuwe aflevering van Don't Worry Be Happy

"Je wordt heel dankbaar als je moeilijkheden hebt ondervonden"

In een nieuwe aflevering van Don't Worry Be Happy maken we kennis met Sabrina en Peter. In Kontich begint Sabrina met haar dochters, Lavinia, Anacksu en Marmara aan de dag. Sabrina is een alleenstaande mama. Vroeger baatte Sabrina een crèche uit. Maar na 9 jaar belandde ze in een burn-out en liep haar huwelijk spaak. De crèche werd gesloten en plots had Sabrina geen inkomen meer. Dankzij haar ouders kon ze met haar drie dochters terecht in een gezellig huisje in Kontich. Met haar goed draaiende zaak moest Sabrina vroeger niet nadenken over haar uitgaven. Vandaag is dat anders en heeft ze geleerd hoe ze met minder minstens even gelukkig kan zijn. Sabrina: "Je wordt heel dankbaar als je moeilijkheden hebt ondervonden."

Maak kennis met Sabrina en Peter in Don't Worry Be Happy: "je wordt heel dankbaar als je moeilijkheden hebt ondervonden"
Sabrina begint met haar dochters, Lavinia, Anacksu en Marmara aan de dag. Peter is een moderne nomade en woont in een historisch pand in Brugge. Don't Worry Be Happy, elke dinsdag op Play4 en GoPlay
www.goplay.be

Peter is een moderne nomade en woont gratis in een historisch pand in Brugge. Vroeger werkte hij als zelfstandig aannemer tot hij besliste om te stoppen met werken voor geld. Zijn doel: leven van giften en van wat de mensen hem schenken. Hij leeft inmiddels al 10 jaar zonder inkomen, werd geschrapt uit het bevolkingsregister en zijn identiteitskaart werd geblokkeerd. Peter leeft zonder verwarming, met een minimum aan elektriciteit én op blote voeten. ​ Mensen kunnen bij hem hun gebruikte spullen achterlaten die hij dan verkoopt in zijn ecoliving winkel.

Don't Worry Be Happy, elke dinsdag om 21u15 op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde