Skip to Content
Maak kennis met jouw 'Slechtste Beste Vriendinnen': Zita, Sally en Michelle vanaf 3 januari op Play4

Maak kennis met jouw 'Slechtste Beste Vriendinnen': Zita, Sally en Michelle vanaf 3 januari op Play4

Vanaf maandag 3 januari kan je op Play4 genieten van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’, een dagelijkse comedy soap over cassante vriendschappen, relaties en de queestes van het leven.

Centraal in de reeks staat de vriendschap tussen zes vrouwen wiens leven draait rond reclamebureau ‘Callier & Starck’: sarcastische artiestenmanager Sally (Eva Van der Gucht), receptioniste Michelle (Maaike Cafmeyer), accountmanager Zita (Kim Hertogs), ‘De Zwaan’ Helena (Charlotte Anne Bongaerts), egocentrische soapactrice Molly (Ella-June Henrard) & mysterieuze serveuse Nikki (Clara Cleymans).

Eva Van der Gucht: artiestenmanager Sally Ball

Eva Van der Gucht vertolkt de rol van Sally Ball, een sarcastische artiestenmanager. Sally is niet op haar mond gevallen en zegt telkens waar het op staat. Iets wat beste vrienden doen, toch? Ze komt terecht bij reclamebureau Callier & Starck als manager van de egocentrische soapactrice Molly Herman, tevens ook haar halfzus.

Maaike Cafmeyer: receptioniste Michelle Klein

Maaike Cafmeyer vertolkt de rol van Michelle Klein, de toegewijde receptioniste van Callier & Starck. Michelle is het soort vriendin waar je altijd op kan rekenen, ze biedt haar hulp graag aan. Een feestje organiseren? Michelle to the rescue! Al heeft ze soms haar twijfels of al dat harde labeur wel geapprecieerd wordt… Verzot op David Hasselhoff, verslaafd aan haar wit wijntje in Bar Barree.

Kim Hertogs: accountmanager Zita Scheepers

Zita Scheepers (Kim Hertogs) is accountmanager bij Callier & Starck, het bedrijf dat mede gerund wordt door haar man Henry. Tussen het binnenhalen van nieuwe potentiële klanten probeert Zita ook haar relatie te redden. Henry daarentegen lijkt vooral oog te hebben voor iemand anders...

Ella-June Henrard: soapactrice Molly Herman

Molly Herman, vertolkt door Ella-June Henrard, is een egocentrische actrice uit de soap 'Alles Komt Terug'. Molly houdt van een stevige portie drama en is de minnares van Henry. Maar als het van haar afhing, zou ze dat liever anders zien.

Charlotte Anne Bongaerts: 'De Zwaan' Helena Roosenbergh

Wanneer de relatie van Henry en Zita wankelt, duikt plots stewardess Helena op. Door de vriendinnen ook 'De Zwaan' genoemd: Helena lijkt het soort vrouw dat alles voor elkaar heeft. Iemand die aan de oppervlakte zo sierlijk en elegant lijkt, maar zich onder water kapot trappelt zoals een zwaan. Volgens de vriendinnen kan niemand zo perfect zijn. Of wel?

Clara Cleymans: barvrouw Nikki Van Buren

Clara Cleymans vertolkt de rol van mysterieuze barvrouw Nikki Van Buren. Naast het delen van lief en leed, geheimen en de nodige portie drama – houden de vrouwen vooral van hun dagelijks wijntje in Bar Barree.

Vanaf 3 januari, van maandag tot donderdag - Mijn Slechtste Beste Vriendin op Play4

Voor interviewaanvragen met de cast, gelieve een mailtje te sturen naar [email protected]

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde