Maak kennis met de nieuwe bewoner van het Big Brother huis

Maak kennis met de nieuwe bewoner van het Big Brother huis

De eerste week van Big Brother zorgde meteen voor de nodige spanningen in huis en het vertrek van Judy laat niemand onberoerd. TIjd om een nieuwe bewoner het huis in te sturen, maak kennis met Jolien.

Jolien, 29 jaar – Hoeselt (BE)
“Je wil niet weten hoe graag ik dit wil."

Story image

Jolien staat op dit moment op een kruispunt in haar leven, ze heeft de afgelopen acht jaar keihard gewerkt in haar eigen nagelsalon en is toe aan verandering. Ze is ervan overtuigd dat Big Brother het juiste avontuur is voor haar. Jolien gaat confrontaties niet uit de weg en neemt geen blad voor de mond. ​ Ze doet mee om het spel te spelen en uiteindelijk met de winst naar huis te gaan.

Wanneer: Big Brother wordt elke werkdag om 22u uitgezonden op Play4 en om 20u30 op Goplay.be. Elke zaterdag is om 20u uur de liveshow ‘Big Brother: Live’ te zien, gepresenteerd door Tatyana Beloy en Geraldine Kemper. Op Play247 en Goplay.be kan er via de livestream 24/7 worden meegekeken met de bewoners in het Big Brother huis.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde