Skip to Content
Maak kennis met de gezichten van The Sky Is The Limit

Maak kennis met de gezichten van The Sky Is The Limit

Binnenkort op Play4

"Quitters don’t win, winners don’t quit”

The Sky Is The Limit is terug! Peter Boeckx klopt deze keer aan bij enkele oude bekenden, maar er passeren ook een heleboel nieuwe gezichten de revue, zoals onder anderen Yves Maes, Joshua van der Aa en Nicolas en Sara Debruyn. Hij gaat voorbij de bling bling en op zoek naar het moderne sprookje. Voor Yves Maes begon het 20 jaar geleden met een beerton. Ondertussen leidt hij een afvalverwerking- en containerbedrijf met een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen euro. Joshua van der Aa woont en werkt als Antwerpenaar in de Londense City. Hij werd vanuit het technisch onderwijs een succesvol esthetisch dokter met eigen praktijken in zowel binnen als buitenland. We maken ook kennis met ondernemerskoppel Nicolas en Sara Debruyn. Zij hebben een vastgoedportefeuille van meer dan 20 panden, 5 fitnesscentra én een business academy. En daar blijft het niet bij. Hun doel: binnen 5 jaar een portefeuille van 100 miljoen. Volg de excentrieke levensstijl van ‘the rich and famous’ in een nieuw seizoen van The Sky is the Limit.

Yves Maes & Julie Hannes
​Het begon allemaal 20 jaar geleden voor Yves. Hij kocht een eigen tractor en maakte, naast zijn job als arbeider, septische putten leeg. Nu, 20 jaar later, leidt hij een afvalverwerkings- en containerbedrijf met 400 werknemers en een jaarlijkse omzet van bijna 100 miljoen euro. De Limburger won op jonge leeftijd al de titel van ondernemer van het jaar. Yves verkocht recent een deel van zijn aandelen en bouwde een ranch van maar liefst 4000m² met binnen- en buitenpiste voor zijn paarden, een gastenverblijf en het langste privézwembad in één stuk van Europa.  

Story image

Joshua Van Der Aa
​Joshua droomde er als tiener al van om dokter te worden, maar met zijn diploma technisch onderwijs was dat niet eenvoudig. Met veel doorzettingsvermogen slaagde hij toch in zijn opzet. Door zijn specialisatie plastische chirurgie kwam hij in aanraking met de wereld van botox en fillers. Een aanbod van een privékliniek haalde hem naar Londen en ondertussen heeft hij zijn eigen privékabinet waar hij als esthetisch arts patiënten van over de hele wereld behandelt. De Antwerpenaar woont in hartje Londen.  

Story image

Nicolas & Sarah De Bruyn
​Als 18-jarige dokterszoon gaf Nicolas er de brui aan op school, tot groot ongenoegen van zijn ouders. Hij nam een fitnesscentrum over en maakte na vijf jaar zo’n 25.000 euro verlies. Nicolas besefte dat hij verkeerd bezig was en volgde verschillende managementcursussen. Nu bezit hij meer dan 50 panden, 4 fitnesscentra en de grootste Business Academy van de Benelux waar hij ondernemers coacht. Nicolas trouwde afgelopen zomer in Parijs met Sarah, en kregen samen een dochter: Elisabeth.  

Story image

Sigurd & Charlene Tanghe
Sigurd was eigenaar van de succesvolle club ‘Lart Maniac’ en leidde een eigen bouwbedrijf met zeven werknemers. Na zijn uren maakte hij kunst die hij al snel op de markt kon verpatsen. Nu leeft Sigurd enkel en alleen van zijn kunst en heeft hij een uitgebreid klantenbestand van Duitse miljardairs tot bekende koppen als Jean-Claude Van Damme. Sigurd heeft een eigen galerij op de dijk van Knokke waar hij kunstwerken verkoopt die kunnen oplopen tot meer dan 20.000 euro. Hij is getrouwd met Charlene die hem in zowat alles bijstaat.

Story image

Frederik Laeremans & Loremie
Frederik is de derde generatie en huidig zaakvoerder van het familiebedrijf ‘Laeremans Superbeton’. Hij ziet zichzelf nog altijd als ‘het boerke’ van de Kempen, maar wel een ‘boerke’ dat van aanpakken weet. Frederik en vriendin Loremie genieten met volle teugen van hun leven, al blijft hij wel super ambitieus met zijn bedrijf.

Story image

Familie Martens
In 1989 namen Jopi en Katty een kleine beddenzaak over. Door hun harde werk is de onderneming uitgegroeid tot een grote exclusieve beddenzaak met een uitgebreid klantenbestand. Vandaag is het de tijd om de fakkel door te geven aan hun zonen Jori en Maxime.

Story image

Guy & Sona Penders
Het powerkoppel Guy en Sona zijn nog steeds actief in de immomarkt in de Emiraten. Tijdens corona verkochten ze een resem appartementen en enkele villa’s. De zaken gaan zelfs zo goed dat ze net een peperduur penthouse op de kop konden tikken. Vooraleer het koppel kan genieten van hun nieuwe droomhuis, moeten er wel nog enkele verhuisdozen versleurd worden.  

Story image

The Sky Is The Limit binnenkort op Play4.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde