Skip to Content
Maak kennis met de familie Martens in een nieuwe aflevering van The Sky is the Limit

Maak kennis met de familie Martens in een nieuwe aflevering van The Sky is the Limit

‘Life is a party, dus er zijn veel feestjes’

Vandaag maken we kennis met de familie Martens, ze zijn druk bezig met de organisatie van hun lifestyle evenement.

De familie Martens baat een exclusieve beddenzaak uit in Aarschot. In 1989 namen vader Jopi en moeder Kathy een kleine beddenzaak over, en dat kostte hen bloed, zweet en tranen.  In het begin verliep niet alles even makkelijk, maar uiteindelijk werd hun winkeltje een succesvolle onderneming. Beets Patteet - zoals de zaak heet - is nu bekend tot in het buitenland.  

De twee zonen van Jopi en Katty - Jori en Maxim - stapten na hun schooljaren ook in de beddenbusiness. Het is nu aan hen om het succesverhaal van hun ouders verder uit te bouwen. ‘Life is a party, dus er zijn veel feestjes’ aldus Jopi.

The big day voor Romy: ze heeft de dagen afgeteld, maar vandaag mag ze eindelijk haar Porsche gaan afhalen.‘Het is toch wel een droom die uitkomt.’

Guy is trots op zijn wagenpark.
‘Rolls, Range, Ferrari, Bentley, we hebben wel wat keuze’, aldus Guy.

Guy is meestal op de baan met de Range, Sona kiest dan toch liever voor de Ferrari, of zoals ze het zelf zegt ‘I am a Ferrarilover’.

 The Sky is the Limit, elke woensdag om 20u35 op VIER

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde