Skip to Content
Maak kennis met ‘de befkes’ uit F*** You Very, Very Much. Vanaf maandag jouw prettig gestoorde vriendinnen op Play4

Maak kennis met ‘de befkes’ uit F*** You Very, Very Much. Vanaf maandag jouw prettig gestoorde vriendinnen op Play4

Vanaf morgen kan je elke maandag om 21u30 op Play4 terecht voor de reeks F*** You Very, Very Much. Een herkenbare, atypische reeks over jezelf vinden in tijden van Tinder en tofu. Volg het onstuimige stadsleven van hippe dertigers: een bestaan gevuld met familie, flirten, drank en drama.

Maak kennis met ‘de befkes’!

In één foute, uit de hand gelopen wilde nacht gooit An (Frances Lefebure) haar hele leven overhoop. Waarbij ze rekent op de logeerbedden van haar twee beste vriendinnen: Flo (Evelien Bosmans) en Violet (Daphne Wellens), haar twee 'befkes'.

Frances Lefebure: An

An is een enthousiaste, geestige flapuit met een hart van goud (behalve als ze gedronken heeft!). Ze besluit in één wilde nacht haar leven om te gooien: ze ruilt haar shitty job en zeven jaar relatie in voor een zorgeloos bestaan vol schaamteloze eerlijkheid. Ze houdt van alles wat vintage is, de serie Friends en diepvriespizza. Verslaafd aan het woord 'zalibef'.

Evelien Bosmans: Flo

Flo is een preutse, getalenteerde 31-jarige actrice met veel goesting om te acteren, maar daar blijft het bij. Flo is een situationele hypochonder en houdt van zelfhulpboeken. Op amoureus vlak verloopt het kil, zelden wordt ze verliefd.

Daphne Wellens: Violet

Violet is de meest burgerlijke van de drie: werkzaam als tandarts, woonachtig in een groot herenhuis met lief Stefaan en baby Casper. Het perfecte plaatje, toch? Daarnaast is er ook Joris, haar minnaar en charmante collega. Door de vele schuldgevoelens en impulsieve acties ontwikkelt Violet een drankprobleem.

Gastrollen

Naast de hoofdcast is er ook nog een bont arsenaal aan bijrollen en originele cameo’s. Geen chaos zonder love interests en die rollen worden vertolkt door acteurs Jonas Geirnaert, Boris Van Severen, Patrick Vervueren, Ramy Moharam Fouad en Titus De Voogdt. Ook Violet Braeckman en Jennifer Heylen verschijnen in de reeks. Verder zien we ook Arne Sierens, Els Olaerts, Katelijne Verbeke, Tiny Bertels, Sofie Decleir, Ruth Becquart, Peter de Graef, Gene Bervoets en Damiaan De Schrijver als de bezorgde en iets minder bezorgde oudere volwassenen rond hen.

F*** You Very, Very Much - elke maandag om 21u30 op Play4

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde