Maaike Cafmeyer wordt verrast door jeugdcrush Erik Estrada van CHiPs in James De Musical

Maaike Cafmeyer wordt verrast door jeugdcrush Erik Estrada van CHiPs in James De Musical

De eerste aflevering van James De Musical met Tom Waes zit nu al aan maar liefst 1.225.100 kijkers

James Cooke opende zijn musicalreeks met een ode aan Tom Waes. De eerste aflevering van James De Musical zit nu al aan maar liefst 1.225.100 kijkers. Morgen is het tijd voor Maaike Cafmeyer om een musical van haar leven te krijgen.

Maaike verdwaalde als jong meisje in verhalen van boeken en droomde van een rol in zwart-witfilms naar het voorbeeld van haar idolen. Al van jongs af aan was Maaike in de ban van acteren. Zo speelde ze samen met haar zus en nichtjes de televisieserie CHiPs na. "Ik was een beetje verliefd op Erik Estrada", vertelt Maaike. En James De Musical zou James De Musical niet zijn zonder een videoboodschap van de enige echte Erik Estrada. 

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

De droom van Maaike kwam eindelijk uit in 1998 als ze voor het eerst op de planken stond tijdens de musical Peter Pan. In 2003 leerde Maaike haar grote liefde Frans kennen. ​ Samen doorstaan ze elke storm en spenderen ze de tijd die ze kunnen op het water in hun zeilbootje met hun twee dochters.

James De Musical, donderdag om 21u15 op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde