Lukt het de dealers om te weerstaan aan de charmes van Wendy Van Wanten?

Lukt het de dealers om te weerstaan aan de charmes van Wendy Van Wanten?

Nieuw seizoen van Stukken van Mensen, morgen om 21u10 op Play4 en op GoPlay

In de eerste aflevering van Stukken van Mensen loopt de temperatuur al meteen hoog op. En dat komt niet zozeer door het stuk dat aangeboden wordt, maar eerder door de charmes van de verkoopster zelf. Niemand minder dan Wendy Van Wanten komt langs met een juweel van Lorenzo Quinn. De vier dealers willen kosten wat het kost Wendy laten langskomen in hun kamer, maar daar zal het vooral zaak zijn om te ontsnappen aan haar charmes en de prijs niet te hoog te laten oplopen.

Wendy Van Wanten komt langs met juweel en is populair: "Ik zou zo gelukkig zijn"
Wendy Van Wanten komt langs met een juweel van Lorenzo Quinn. Stukken van Mensen, elke zaterdag op Play4.
www.goplay.be

De volgende verkoper valt meteen met de deur in huis, want Dennis uit Mechelen heeft een wel heel bijzondere deurmat meegebracht. De mat is ontworpen door de beroemde kunstenaar Banksy en vertelt een ontroerend verhaal. Op de deurmat zijn feloranje letters te zien die het woord 'welcome' vormen en zijn gemaakt van aangespoelde reddingsvesten van vluchtelingen. De dealers kunnen hun interesse alvast moeilijk onder stoelen of banken steken. Lukt het hun om het juiste bedrag op tafel te leggen, of veegt de verkoper er zijn voeten aan?

En dan is er nog de grote voetbal van Wim uit Leefdaal. Op de bal staan alle handtekeningen van de spelers van KV Mechelen die in 1988 de finale van Europacup II wonnen. En voor dit item zullen de dealers rekening moeten houden met een extra aanvaller: de geheime koper. Niemand minder dan KV Mechelen-icoon Piet Den Boer ligt op de loer om de deal af te snoepen. Hij speelde zelf mee in de finale en scoorde toen het winnende doelpunt. Maar lukt het hem ook om deze deal binnen te koppen, of gaan de dealers aan de haal met de drie punten?

Stukken van Mensen, elke zaterdag om 21u10 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde