Limburgse makelaars gaan op huizenjacht in de Mijnstreek

Limburgse makelaars gaan op huizenjacht in de Mijnstreek

In de week van 5 maart gaan drie Limburgse makelaars op zoek naar toppanden in de Mijnstreek: de groene long van België gelegen tussen Hasselt, Zonhoven, Beringen en Maasmechelen. Anneke is een spontane spraakwaterval en een rasechte makelaar. Ze zit nog maar enkele jaren in het vak, maar toch spat de passie ervan af. Sinds enkele jaren leidt de 35-jarige Peter zijn eigen immokantoor. Hij kent de Mijnstreek door en door, inclusief alle verborgen troeven. Manuela was in een vorig leven verpleegster, maar runt nu samen met haar man al tien jaar lang een immokantoor in Heusden-Zolder. Deze Limburgse met Italiaanse roots geeft zich steeds voor de volle honderd procent en zet dan ook alles op alles om te winnen.

Huizenjagers - Telkens van maandag t.e.m. donderdag om 19u45 op VIER.

 

Maandag 5 maart
Jolien en Jonathan

Drie Limburgse topmakelaars gooien zich in de strijd om het beste pand te vinden voor kandidaat-kopers in de mooie Mijnstreek. Vandaag zijn Jolien en Jonathan op zoek naar een kindvriendelijke woning in pastorijstijl. Ex-verpleegster Manuela mag de spits afbijten met een knappe nieuwbouwwoning. Peter pakt uit met een luxueus afgewerkte halfopen woning met prachtig zonneterras, Anneke plant een gezellig bezoek aan een in landelijke stijl gerenoveerde woning uit 1958.

 

Dinsdag 6 maart
Carine en zoon Yves

Nu de laatste zoon ook het nest gaat verlaten, is Carine op zoek naar een kleiner huisje. Ze zoekt een energiezuinige bungalow die landelijk gelegen is, liefst omringd door een zonnige tuin. Het beperkte budget maakt dit een erg moeilijke opdracht voor de drie Limburgse huizenjagers. Anneke ontvangt Carine in Meeuwen-Gruitrode en toont haar een atypisch appartement dat meteen in de smaak valt. Peter en Manuela gaan allebei voor een bungalowwoning.

 

Woensdag 7 maart
​Tine en Edwin

Nu Tine en Edwin de pensioenleeftijd naderen, willen ze Oost-Vlaanderen verlaten en naar de rustige Mijnstreek verhuizen. Hier willen ze een B&B openen met bijhorende camping. Ze zijn op zoek naar een groot huis dat in het groen is gelegen, inclusief vijver of riviertje. Maar lukt dit ook met een budget van 250.000 euro? Manuela weet meteen te verrassen met een mijnwerkershuis uit 1957 dat reeds volledig werd gerenoveerd tot instapklare B&B.

 

Donderdag 8 maart
Deborah en Bünyamin

Bünyamin en Miss Sint-Truiden Deborah wonen nu nog bij hun ouders, maar zijn op zoek naar een huisje voor zichzelf en hun hond Kyra. Een inloopdouche en dressing zijn absolute vereisten. De drie makelaars gaan voor mooie nieuwbouwwoningen met veel troeven en geven het beste van zichzelf. Maar wie krijgt er op het einde van de week ook effectief een bod?

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde