Lieven Scheire trakteert panelleden op zelfgemaakte wijn van Jonas Geirnaert: "onverdraagbaar zuur"

Lieven Scheire trakteert panelleden op zelfgemaakte wijn van Jonas Geirnaert: "onverdraagbaar zuur"

De laatste aflevering van Scheire en de Schepping, morgen om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

De achtste en laatste aflevering van Scheire en de Schepping staat voor de deur, en daarvoor heeft Lieven Scheire een bijzondere traktatie meegenomen, namelijk de zelfgemaakte wijn van Jonas Geirnaert. De panelleden van dienst: Wim Helsen, Janne Desmet, Joke Emmers en Jonas Geirnaert krijgen elk een glas voorgeschoteld om te klinken op de laatste aflevering. Jonas vindt hem alvast geslaagd, maar zijn wijn valt niet bij iedereen in de smaak...

Lieven Scheire trakteert panelleden op zelfgemaakte wijn van Jonas Geirnaert: "onverdraagbaar zuur"
De panelleden klinken met een glas wijn op de laatste aflevering van Scheire en de Schepping. Maar die traktatie valt niet bij iedereen in de smaak.
www.goplay.be

In de laatste aflevering komen de panelleden meer te weten over het wonderlijke leven van de zeekomkommer en bestuderen ze een bevallingsapparaat dat gelukkig nooit gebruikt is geweest. De vorst der vorsers is de Britse professor Robert Pal. Hij probeert met miniscule nanorobots kankercellen te vernietigen.

Scheire en de Schepping, donderdag vanaf 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde