Lieven Scheire botst op kritische bakkers in de baktent: "Ik geloof niet alles in de wetenschap"

Lieven Scheire botst op kritische bakkers in de baktent: "Ik geloof niet alles in de wetenschap"

Junior Bake Off Vlaanderen, elke zaterdag om 20u20 op Play4 en op GoPlay

Hoog bezoek in de baktent, want Jeroom heeft niemand minder dan Lieven Scheire uitgenodigd. Aflevering drie staat volledig in het teken van de wetenschap, dus Lieven is de geknipte man om mee te jureren over de verschillende baksels. Als eerste opdracht maken de bakkers hersenen met een grijze massa bestaande uit red velvet cake en hersenkronkels met de smaak van cream cheese frosting. Als Lieven zijn ronde doet in de tent om te kijken of alles goed verloopt, krijgt hij meteen een paar kritische gedachten voorgeschoteld over de wetenschap…

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Als spektakelstuk maken de bakkers een uitvinding in cake. Flore bakt een alles-oké-pijl, die ze graag zou willen afvuren op plaatsen waar het slecht is. Paul maakt een innovatieve afvalverwerker met considerabel doel. Kort gezegd: een machine die viezigheid omzet in grondstof. Tuur zou zichzelf maar al te graag willen kunnen verdubbelen, zodat hij zijn Tuur 2.0 kan inzetten op plaatsen waar hij liever niet zou willen zijn. En Emilie, die gaat voor een hoed waarmee ze de tijd kan doorspoelen. Leila en Augustine gaan allebei voor een vervoersmiddel: Leila bakt een groene auto, letterlijk dan, en Augustine kiest voor een trein zonder sporen.

Op het einde van de aflevering zal de jury opnieuw één bakker naar huis sturen. Welke bakkers mogen blijven verder dromen van de finale, en wie moet de baktent verlaten?

Junior Bake Off Vlaanderen, elke zaterdag om 20u20 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde