Lesley-Ann Poppe zoekt miljoenenhuis in Knokke in nieuw seizoen Huizenjagers

Lesley-Ann Poppe zoekt miljoenenhuis in Knokke in nieuw seizoen Huizenjagers

Vanaf 8 januari op GoPlay en Play4

Huizenjacht-alarm! Vanaf maandag 8 januari staan de Huizenjagers weer paraat
Huizenjacht-alarm! Vanaf maandag 8 januari staan de Huizenjagers weer paraat! Van maandag tot donderdag in de app van GoPlay en op Play4.
www.goplay.be

Een nieuw jaar en meteen een nieuwe lichting Huizenjagers. Reden genoeg dus om te vieren. In het tiende (!) seizoen doorkruist het welgekende Huizenjagersbusje opnieuw gans België. Wekelijks stappen drie makelaars aan boord en gaan ze de strijd aan om het beste pand te vinden voor de potentiële kopers. Om het jubileumseizoen feestelijk te openen trekt Huizenjagers een blik aan miljoenenhuizen open in de Miljoenenweek. En daarin duikt ook een bekend gezicht op: Lesley-Ann Poppe. Zij zoekt op woensdag 10 januari samen met haar man Kevin en haar 3 kinderen een buitenverblijf in Knokke. Daarvoor hebben ze een budget voorzien van 1.250.000 euro.

Het tiende seizoen van Huizenjagers, vanaf maandag 8 januari op GoPlay en op Play4.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde