Lelijke portretten en gevaarlijk stuntwerk in de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje: "Ik dacht dat ik onthoofd ging worden"

Lelijke portretten en gevaarlijk stuntwerk in de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje: "Ik dacht dat ik onthoofd ging worden"

Het Perfecte Plaatje is vanaf 20/04 elke zaterdag te zien op Play4 en op GoPlay

Normaal staan ze voor de lens, maar nu kruipen Astrid Coppens, Barbara Sarafian, Bie Baert, Filip Peeters, Ingeborg Sergeant, Joffrey Anane, Jonatan Medart en Julius Persoone voor één keer achter de lens. Elke week zullen ze strijden voor hét perfecte plaatje en krijgen ze uitdagende opdrachten voorgeschoteld van de jury waardoor ze geregeld uit hun comfortzone zullen moeten treden, en dat is al meteen het geval in de eerste aflevering.

Astrid waagt zich aan de woeste zee voor Het Perfecte Plaatje: "Ik was bang dat ik onthoofd zou worden"
In de eerste aflevering zetten de kandidaten alles op het spel, zelfs hun leven, door gevaarlijke stunts uit te voeren te midden van wakeboarders voor Het Perfecte Plaatje.
www.goplay.be

Voor hun eerste opdracht worden de kandidaten opgesplitst in duo's en krijgen ze de opdracht om een zo lelijk mogelijke portretfoto van elkaar te maken. Ingeborg twijfelt niet en smeert haar tanden in met houtskool, Bie ploft zich neer naast het toilet en Astrid, die zet haar tanden in een dode verse vis. Daarna proberen de kandidaten het hoofd boven water te houden als ze een wakeboarder moeten fotograferen met opspattend water. Voor de spectaculaire actiefoto trekken de fotografen zelf het water in, maar dat blijkt niet voor watjes te zijn als hun model rakelings langs hen scheurt.

Het Perfecte Plaatje, vanaf 20/04 elke zaterdag om 21u15 op GoPlay en Play4

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde