Skip to Content
Latin Night nekt Elodie Ouedraogo in Dancing With The Stars

Latin Night nekt Elodie Ouedraogo in Dancing With The Stars

Kat zet opnieuw topscore neer met strakke Argentijnse tango

Het begint een trend te worden: wanneer de partner niet aanwezig is, valt de danser af in Dancing With The Stars. Vorige week overkwam het Fabrizio en nu mocht het ook voor Elodie Ouedraogo niet zijn vanavond tijdens de Latin Night. Haar man Jeroom kon er niet bij zijn en Elodie slaagde er niet in om met een paso doble het vuur aan de schenen te leggen van de concurrentie. Ook de jury en de kijkers kon ze onvoldoende overtuigen van haar danskunsten. De Olympisch kampioene danste samen met haar danspartner Sander op ‘Natural’ van Imagine Dragons en kreeg van de jury een score van 26. Elodie voegt zich zo bij de andere afvallers: Sien Eggers, Peter Van Asbroeck en Fabrizio. 

Elodie Ouedraogo: “Het was ongelooflijk spannend vandaag, het kon echt iedereen overkomen ... Natuurlijk is het jammer, maar je mag nooit vergeten waarom je deelneemt aan het programma. Zo ben ik bijvoorbeeld heel blij dat ik mijn danspartner Sander heb leren kennen (lacht)!”

Het dansavontuur van Elodie begon met een valse start: tijdens de voorbereidingen voor de eerste show liep ze een ‘haarlijnscheur’ op in haar onderste rechterrib. Daardoor moest ze onmiddellijk alle repetities stopzetten en ook de show zelf kwam voor haar te vroeg. Ingetapet aan de rib kon ze nog doorzetten met telkens een aangepaste dans op maat van haar blessure. Maar er wordt gedanst op het scherpst van de snee en haar blessure in combinatie met het hoge dansniveau bleek een horde die ze niet kon overwinnen. Elodie danste tijdens de wedstrijd ook de benen van onder haar lijf met een jive, een freestyle en een Weens Wals.

Story image

Kat Kerkhofs stal deze aflevering opnieuw de show. Het werd erg heet in de studio toen Kat en Nick zich lieten leiden door de Argentijnse tango. De jury was laaiend enthousiast en daar hadden ze heel wat punten voor over: 35.

Dancing With The Stars – Elke vrijdag om 20.35 live op VIER

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde