Skip to Content
Laatste eliminatie voor de finale, wie mag zich volgende week Junior Bake Off finalist noemen?

Laatste eliminatie voor de finale, wie mag zich volgende week Junior Bake Off finalist noemen?

Curieuzeneuzemosterdpot Jeroom in actie!

De Chocolate Love week staat vanzelfsprekend in het teken van chocolade en liefde! Wie van de bakkers is verliefd, wie is single, en hoe zit het eigenlijk met het liefdesleven van Jeroom? Veel stof tot praten, maar er moet uiteraard ook nog gebakken worden want deze week is het halve finale! En in deze laatste spurt naar de eindmeet wil niemand uit de boot vallen.

Chocolade is natuurlijk ook spek naar de bek van jurylid Dominique Persoone. Als technische proef maken onze bakkers een 'Dominix'. Een chocoladereep ontsprongen uit het brein van Dominique himself. Het complexe recept zorgt meteen voor de nodige verwarring. Jeroom probeert duidelijkheid te scheppen, maar het is de vraag of hij daarvoor de aangewezen persoon is...

En dan moet het tempereren nog beginnen! Een race tegen de tijd én tegen de warme temperaturen gaat van start.

Story image

Het spektakelstuk zal bepalen wie er in de finale zit en wie op de valreep de wedstrijd zal verlaten. Eleonore, Janne, Lars en Cato maken de ultieme chocoladetaart en ze hebben de lat hoog gelegd! Lars maakt een omgekeerde dripcake, Janne gebruikt geen bloem in haar taart, Eleonore maakt een maan in chocolade en Cato gaat voor een roze chocoladetaart!

Ambitie is mooi, maar het houdt ook risico’s in. De bakkers wacht dus een laatste race tegen de tijd en de warmte.

Junior Bake Off Vlaanderen,  woensdag om 20u35 op Play4

Tania Berkovitch Persverantwoordelijke Play4

 

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde