Skip to Content
Laatste aflevering Wold’s Most Luxurious showt de meest luxueuze auto’s ter wereld

Laatste aflevering Wold’s Most Luxurious showt de meest luxueuze auto’s ter wereld

“Wie een luxewagen kan kopen, heeft gemiddeld 13 tot 15 exemplaren in zijn garage staan.”

In de zesde en laatste aflevering van World’s Most Luxurious - op maandag 6 juli om 21.30 op VIER - staan de meest luxueuze auto’s ter wereld centraal. De vraag naar zulke wagens is groter dan ooit, maar ook de concurrentie is gigantisch. Grote merken als Bentley, Rolls-Royce, Bugatti, Ferrari en Lamborghini boksen tegen elkaar op om de superrijken te overtuigen. Een garage vol luxewagens is voor hen dan ook een must. En in autoland is klant koning. Wie diep genoeg in zijn buidel tast kan de auto van zijn dromen volledig op maat laten maken. “Een klant die een luxe-auto zoals een Rolls-Royce kan kopen, heeft gemiddeld 13 tot 15 auto’s in zijn garage staan. Hij heeft vaak ook meer dan één jacht én een helikopter”, weet luxe-expert Jules Darthos.

De wagens zijn niet enkel een statussymbool, heel wat echte autoliefhebbers kopen ze voor de beleving. En die krijgen ze op een gouden schotel aangeboden: van racen op een circuit tot exclusieve toegang tot de nieuwste modellen, de verschillende merken gooien alles in de strijd om hun rijke klanten te plezieren.

Niet voor publicatie:
©Fotomateriaal: BBC Studios / Blakeway Productions

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde