Kopzorgen voor Kelly: Heeft ze de clashende stijlen van boswachter Johan en stadsmus Syl kunnen laten matchen?

Kopzorgen voor Kelly: Heeft ze de clashende stijlen van boswachter Johan en stadsmus Syl kunnen laten matchen?

Ook Kinga zit met de handen in de haren: een woning met loods in de buurt van Tervuren vinden lijkt schier onmogelijk

Byebye LAT-relatie, hallo stad! Voor haar allereerste opdracht in Blind Gekocht zocht, vond en kocht aankoopmakelaar Kinga een woning in de rand van Brugge met een tuin van zo een 500 m2 voor boswachter Johan en stadsmus Syl, die na vijf jaar LAT-relatie de stap zetten om echt te gaan samenwonen.

Maar Johan werd niet meteen wild van de “ondermaatse” tuin en ook binnen zag het koppel veel problemen. Kelly beseft dat ze haar plannen moet aanpassen, wil ze Johan en Syl gelukkig maken in hun nieuwe huis. Haar oorspronkelijke budgettering gaat dan ook niet langer op, en ze trekt naar Syl en Johan in de hoop extra budget te kunnen krijgen. 

Maar dat is niet de enige zorg van Kelly. Ze staat voor een aartsmoeilijke opdracht: nu Syl en Johan voor het eerst gaan samenwonen, moet Kelly zorgen voor de verhuis van niet één, maar twee woningen, én even veel stijlen.  Syl en Johan zijn dan ook complete tegenpolen als het aankomt op smaak en stijl. Hij houdt van hout en Zweedse hutten, zij van strak en modern. Gaan zowel Syl, dochters Sam en Bes als Johan zich thuis voelen in hun nieuwe huis? Want hoe maak je een natuurmens gelukkig in een stedelijke omgeving?

Story image

Matthias en Anoushka uit Tervuren wensen een huis met loods én nog 31 andere criteria. Maar dat was buiten de expertise van Kinga en Bart gerekend: zij gaven het koppel een ultimatum om deel te kunnen nemen aan Blind Gekocht. Ze moesten hun waslijst herleiden tot 4 eisen. Wat overbleef van het lijstje? Locatie, een grote loods, een tuin én een extra slaapkamer voor de toekomstige gezinsuitbreiding. Maar die loods vormt dé grote uitdaging voor Kinga.

Na meer dan drie maanden intensief zoeken naar een woning met loods, heeft Kinga niets gevonden.

Tijd om Anouchka en Mathias te confronteren met die harde realiteit. Bart en Kinga gaan opnieuw langs bij Anouchka en Matthias en vragen hen om hun zoekregio uit te breiden én de loods te laten vallen, of het wordt een mission impossible…

Blind Gekocht, morgen om 21u op Play4 en GoPlay

Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (Play Media met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde