Koning voetbal regeert bij VIER: Club Brugge speelt eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Borussia Dortmund

Koning voetbal regeert bij VIER: Club Brugge speelt eerste wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen Borussia Dortmund

Op dinsdag 18 september live vanaf 20.30 met studiogast Peter Van der Heyden

Naast de wekelijkse samenvattingen van alle wedstrijden uit de Jupiler Pro League in Sports Late Night, staat er vanaf morgen - dinsdag 18 september - ook internationaal topvoetbal op het programma bij VIER. In de eerste wedstrijd van de groepsfase van de UEFA Champions League moet de Belgische landskampioen Club Brugge in het Jan Breydelstadion meteen vol aan de bak tegen tegen Borussia Dortmund. De wedstrijd is volledig live te volgen bij VIER vanaf 20.30. Kijkers kunnen de wedstrijd ook livestreamen op VIER.be.

Twee jaar geleden was blauw-zwart ook al gekwalificeerd voor de groepsfase van het kampioenenbal, maar het bleef toen met 0 punten achter. Club en Borussia stonden in het verleden vier keer tegenover elkaar met wisselend succes. De West-Vlamingen schakelden in het seizoen 2003-2004 de Duitsers wel uit in de voorrondes van de Champions League, maar kunnen ze die prestatie nog eens overdoen?

Het wedstrijdcommentaar is van Philippe Crols en Geert De Vlieger. Gilles De Coster zit in de studio aan tafel met analist en Westerlo-coach Bob Peeters. Bram Lambert staat aan de zijlijn in het Jan Breydelstadion en sprokkelt interviews.

Na de Champions League-wedstrijd is het aan Gert en James in Gert Late Night om 23.15, dit keer iets later dan het gebruikelijke startuur van 21.40.

UEFA Champions League – Om 20.30 live bij VIER

Niels Pittevils SBS Belgium NV
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde