Skip to Content
Komen Eten gaat maandag van start met een gloednieuw seizoen

Komen Eten gaat maandag van start met een gloednieuw seizoen

Vanaf maandag 16 april haalt VIER zijn beste servies weer uit de kast voor het negentiende (!) seizoen van Komen Eten. De hoofdingrediënten bestaan nog steeds uit vier Komen Eters die zoals altijd voor tonnen sfeer en gezelligheid zorgen. Ivan Pecnik kruidt af met sappige commentaar.

Het nieuwe seizoen wordt in gang gezet door de 26-jarige Ans uit Ekeren. Ze kiest voor een menu met een bijzondere twist: Ans tovert haar gerechten op tafel zonder haar kookvuur aan te raken. De 56-jarige Dirk is een trotse gids aan de Belgische kust. Zijn gasten ontvangt hij op een woonboot en verwent Dirk met enkele lekkere streekproducten. Peter (49) werkt als wellness, sport en business coach in Schaarbeek en heeft een bijzonder levensverhaal. Binnenkort wordt hij 50 en op dat moment zal hij ook 20 jaar seropositief zijn.​ De 40-jarige Myriam sluit de Komen Eten-week af in Grembergen. Myriam is op zoek naar wat extra plezier en avontuur in het leven, dus een avontuurlijke Komen Eten-week is dan ook een uitdaging die ze absoluut wil aangaan.

Het nieuwe seizoen van Komen Eten - Vanaf maandag 16 april om 19u45 op VIER.


Maandag 16 april
Ans uit Ekeren

Ans is boekhoudster, maar is zeker niet "saai" zoals het cliché voorschrijft. Haar leven is gevuld met speciale hobby's zoals snelwandelen en kleuren voor volwassenen. Normaal volgt Ans een koolhydraatarm dieet, maar voor Komen Eten laat ze dat dieet even voor wat het is. Ze kiest wel voor een bijzonder menu, want Ans tovert haar gerechten op tafel zonder haar kookvuur aan te raken... Hopelijk smaakt het ook allemaal.


Dinsdag 17 april
Dirk uit Nieuwpoort

De 56-jarige Dirk is het prototype van de hardwerkende West-Vlaming. Op professioneel vlak proefde hij al van vele stielen, maar sinds enkele jaren volgt hij zijn grote passie. Dirk is namelijk trotste gids van de mooiste streek van België: onze Vlaamse Kust. Als trotste inwoner van Nieuwpoort gidst hij toeristen met een busje en boot rond om hen alle mooie plekjes uit de regio te tonen. Zijn gasten ontvangt Dirk op een woonboot en hij verwent hen uiteraard graag met enkele lekkere streekproducten.


Woensdag 18 april
​Peter uit Schaarbeek

De 49-jarige Peter werkt als wellness, sport en business coach en heeft een bijzonder levensverhaal. Binnenkort wordt hij 50 en op dat moment zal hij ook 20 jaar seropositief zijn. Toen hij de diagnose te horen kreeg, stond Peter een moeilijke tijd te wachten. Gelukkig liet hij het hoofd niet hangen en gaf hij zijn ziekte een plaats. Peter geniet nu van elke dag en besloot de "sero" te laten vallen. En zo werd Peter Positief geboren. 


Donderdag 19 april
​Myriam uit Grembergen

Myriam (40) werkte 14 jaar lang bij een touroperator in een leidinggevende functie, maar nu neemt ze even pauze. Veertig worden was moeilijk voor haar en sindsdien is Myriam op zoek naar wat extra plezier en avontuur in het leven. Zo liet ze o.a. een tattoo zetten, volgt ze drumles en doet ze aan yoga. Ook een avontuurlijke Komen Eten-week is een uitdaging die Myriam absoluut wil aangaan.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde