Skip to Content
Klopjachtduo's gaan ver om tips te bemachtigen en scheren haar af

Klopjachtduo's gaan ver om tips te bemachtigen en scheren haar af

Ex-voortvluchtige en winnares Stacey van Klopjacht 2021 voegt zich bij speurdersteam: “We gaan ze pakken”

Een kliklijn, een team van topspeurders en een boodschap in het midden van de Meir die noodzakelijk is om het extractiepunt te bereiken. Een perfecte cocktail om heel wat arrestaties uit te voeren, althans zo denken de speurders toch. Zij zetten alles op alles om de voortvluchtigen te pakken. Maar ook de voortvluchtigen zelf beseffen dat het een cruciale operatie wordt. Daarom doen ook zij hun uiterste best om de boodschap, die van goudwaarde is, zo onopgemerkt mogelijk te bemachtigen. Sommigen kiezen ervoor om hulp in te schakelen, maar sommigen pakken het risico en begeven zichzelf op gevaarlijk terrein. Ook Imke en Saar gaan tot het uiterste. Saar wordt helemaal kaalgeschoren om niet op te vallen.

Imke: "Het is best wel oke, ge hebt een schattig kopke."

In de vorige aflevering maakten de voortvluchtigen kennis met de kliklijn. Niemand is nog te vertrouwen en daar blijft het niet bij. Want naast de kliklijn hebben de speurders nog een troef achter de hand. Stacey, winnares van Klopjacht 2021, sluit zich aan bij het speurdersteam.

Vorig jaar nog voortvluchtige, maar dit jaar kiest Stacey voor de andere kant. Als winnares van Klopjacht 2021 weet zij natuurlijk als geen ander hoe een voortvluchtige te werk zou gaan. Stacey heeft ook ervaring als interventie inspecteur, wat natuurlijk welgekomen is in het speurdersteam.

Stacey: “Ik ben blij dat ik is aan de andere kant mag staan.”
Story image

Blijven alle voortvluchtigen onder de radar, of laten ze toch enkele steken vallen?

Aflevering 3 van Klopjacht, zondag vanaf 19.55 te zien op Goplay en Play4

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde