Skip to Content
Klaar voor je dagelijkse afspraak met ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’? Vanaf morgen op Play4

Klaar voor je dagelijkse afspraak met ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’? Vanaf morgen op Play4

Bingewatch alert: vanaf morgen kan je op GoPlay terecht voor het volledige eerste seizoen

Gezonder dan je favoriete frituursnack maar even verslavend: vanaf morgen 3 januari kan je op Play4 genieten van ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’. Een dagelijkse comedy soap over cassante vriendschappen, relaties en de queestes van het leven.

Centraal in de reeks staat de vriendschap tussen zes vrouwen wiens leven draait rond reclamebureau ‘Callier & Starck’: sarcastische artiestenmanager Sally (Eva Van der Gucht), receptioniste Michelle (Maaike Cafmeyer), accountmanager Zita (Kim Hertogs), ‘De Zwaan’ Helena (Charlotte Anne Bongaerts), egocentrische soapactrice Molly (Ella-June Henrard) & mysterieuze serveuse Nikki (Clara Cleymans).Naast het delen van lief en leed, geheimen en de nodige portie drama – houden de vrouwen vooral van hun dagelijks wijntje in Bar Barree. Want “geen enkele échte vriendschap begint met een goed glas water”.

“Een slet is gewoon een vrouw met de moraal van een vent” 

Een verfrissende, herkenbare reeks vol humoristische oneliners. Sally, Zita en Michelle tonen dat er in elke beste vriendin, ook een slechtste schuilt. En dat ze niet op hun mondje gevallen zijn. Beste vrienden zeggen toch gewoon waar het op staat, toch? Er vallen soms harde woorden, maar eigenlijk kunnen ze niet zonder elkaar. De nieuwe Vlaamse reeks is gebaseerd op het gelijknamige boek van Ilse Beyers, voormalig hoofdredactrice van Dag Allemaal.

Bingewatch alert!

Ben je helemaal fan van je nieuwe vriendenclub? Goed nieuws! Na de eerste uitzending van morgen kan je meteen het hele eerste seizoen bingewatchen op GoPlay.

Mijn Slechtste Beste Vriendin, van maandag tot donderdag, om 21u55 op Play4 en GoPlay.be

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde