Kinga trekt grote ogen in Blind Gekocht: "310.000 euro voor een mooie woning met repetitieruimte? Dat is geloven in sprookjes."

Kinga trekt grote ogen in Blind Gekocht: "310.000 euro voor een mooie woning met repetitieruimte? Dat is geloven in sprookjes."

Aflevering 6 Blind Gekocht vanaf woensdag 22 mei om 21u15 beschikbaar op GoPlay & Play4

In de vorige aflevering was Kinga streng voor Seppe en Niels en ook in aflevering 6 zet Kinga nog eens de puntjes op de i: "Ze zoeken een mooie woning mét repetitieruimt voor 310.000 euro. Dat is gewoon zo lekker naïef. Het is geloven in sprookjes." Al is er toch nog een sprankeltje hoop voor het verliefde koppel: "Ik wil echt alles wat ik in mij heb gebruiken om dat te vinden voor hen." Daarom gaat Kinga vol goede moed op stap met Christophe om die ene parel te vinden en dan nog liefst in Heule. Slagen de Blind Gekocht-experten in hun opzet of komen ze toch weer van een kale reis terug?

Ondertussen is het inpakken geblazen voor Balder en Heleen. Dat is echter geen evidentie, want naast de verhuiswagen staat binnenkort ook de geboorte van hun tweede kindje staat voor de deur.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde