Skip to Content
Kelly, Michaël, Viktor, Ann en Evy stelen samen met Jani, Christoff, Ianthe en Julie stijlvol de show in nieuw seizoen Dancing with the Stars

Kelly, Michaël, Viktor, Ann en Evy stelen samen met Jani, Christoff, Ianthe en Julie stijlvol de show in nieuw seizoen Dancing with the Stars

Vanaf 22 september elke zondag op VIER

Wie wordt de opvolger van James Cooke? VIER gaat vanaf zondagavond 22 september op zoek naar de best dansende BV in het tweede seizoen van Dancing with the Stars. In deze uitdagende show gaan Julie Vermeire, Jani Kazaltzis, Christoff De Bolle, Michaël Pas, Viktor Verhulst, Ann Pira, Evy Gruyaert, Ianthe Tavernier en Kelly Pfaff het dansavontuur van hun leven aan. Welk koppel waagt zich het verst, durft alles los te gooien en danst zich naar de volgende ronde? Of de BV’s nu hun beste moves uit freestyle, modern of jazz demonstreren, de jury verwacht niets minder dan het niveau van een professionele videoclip. De jury en de kijkers thuis beslissen uiteindelijk wie hen het meest heeft kunnen verleiden. Dancing with the Stars wordt dit najaar gehost door Gert Verhulst en Kat Kerkhofs.

Het dansprogramma is voor het eerst op zondag te zien en treedt daarmee in de voetsporen van De Mol. VIER blijft zo verder inzetten op zowel sport als entertainment in het weekend.

Julie Vermeire (21)

“Ik zal keihard moeten trainen als ik niet wil afgaan als een gieter.” 
Story image

Jong geleerd is oud gedaan en dat geldt ook voor Julie Vermeire. Als dochter van Jacques ging ze als kind al mee naar de opnames van de voorloper van Dancing with the Stars, die hij zelf jarenlang presenteerde. Nu kan ze daar de vruchten van plukken op de planken. Het DNA van een entertainer en de moves van een Pussycat-girl heeft ze al. Dat ze meer is dan ‘de trotse dochter van’ wil ze nu heel graag tonen. Deze blonde engel staat met haar beide voetjes op de grond, maar zweeft over de dansvloer. Of verbrandt ze haar vleugels toch aan de schroeiende spotlights? Eén ding staat vast: enthousiaster en meer no-nonsens, zo maken ze ze niet meer. Julie danst samen met Pasquale La Rocca.

Jani Kazaltzis (40)

“Vorig seizoen moest ik mezelf al bedwingen om niet mee te dansen. Nu wil ik gewoon zo snel mogelijk die dansvloer op.”
Story image

Jani Kazaltzis ruilt dit seizoen zijn plek als presentator van Dancing with the Stars naast Gert Verhulst in om te shinen op de dansvloer. Stijl en wilskracht heeft de 40-jarige modegoeroe alvast in overvloed, maar krijgt hij ook de danssmaak te pakken? Dit keer zal een vierkoppige professionele jury alleszins zijn (dans)stijl moeten beoordelen. Jani danst samen met Björk Gunnarsdottir.

Christoff (43)

“Ik weet dat ik sowieso niet de beste danser ben, maar ik wil er alles aan doen om te winnen!”
Story image

De showbizz kent voor Christoff De Bolle geen geheimen meer. Zijn catchy gezangen weerklinken tot over de landsgrenzen heen. Zijn showbizzrugzak is stevig gevuld met onder andere enkele MIA’s. Zijn podiumervaring geeft hem een streepje voor, al zal de ambiancemaker bij uitstek zichzelf tot het uiterste moeten drijven om ook de stijldansen te perfectioneren. De polonaise zegt schlagergod Christoff even goodbye, maar hij is naar eigen zeggen niet bang van een funky flamenco of de tanz polizei. Christoff danst samen met Laura Zegels – Jottay.

Michaël Pas (53)

“Er is niks zo fantastisch als iets niet kunnen, er dan heel hard voor trainen en het dan toch kunnen. Ik hoop dit nu mee te maken en mezelf te verbazen.”
Story image

Hij is klein van gestalte, maar bovenal is hij een groot acteur. Michaël Pas speelde in zowat elke Vlaamse film en serie en is bij jong en oud gekend als Kulderzipken. Met zijn 53 jaar is hij de oudste mannelijke deelnemer, maar zijn leeftijd verbleekt bij het zien van zijn energie. Een op en top vakman, die als geen ander weet wat hij doet. Walst hij door de afleveringen en kroont hij zich tot koning van de dans? Michaël danst samen met Margot Weeda.

Viktor Verhulst (25)

“Ik vrees dat ik geen fantastische danser ben. Ik voel me op dit moment als een Pinokkio op de dansvloer, maar wie weet ...”
Story image

Viktor Verhulst is de jongste mannelijke deelnemer in Dancing with the Stars. Onlangs trad hij in de voetsporen van zijn vader Gert en maakte hij zijn schermdebuut als presentator van de interactieve dagelijkse realitysoap Love Island. Daar liet hij de liefde zijn werk doen, maar nu moet hij zelf de harten van Vlaanderen zien te veroveren met zijn dansmoves. All the single ladies, now put your hands up! Viktor danst samen met Natascha Dejong.

Ann Pira (54)

“Ik ben de oudste van alle deelnemers maar ik voel me helemaal niet oud. Hopelijk denkt mijn lichaam er ook zo over en laat het me niet in de steek.”
Story image

Ann Pira – beter bekend als poetsvrouw Nancy uit de populaire soap Thuis – is met haar 54 jaar de oudste kandidaat van het gezelschap. Als poetsvrouw is ze alom aanwezig, maar in het echte leven is ze de rustheid zelve. Met yoga en meditatie zoekt ze naar innerlijke rust. Met een zuiver geweten probeert ze de komende weken de vloer aan te vegen met de concurrentie. Ann danst samen met Sander Bos.

Evy Gruyaert (40)

“Hopelijk hebben mensen geen te hoge verwachtingen van mij. Start to Run en Start to Yoga is er al, maar Start to Dance heb ik nog nooit gedaan ...”
Story image

Evy Gruyaert is gepokt en gemazeld in de tv-wereld. Ze presenteerde al oneindig veel programma’s, waaronder Stukken van Mensen. Sinds kort maakt Miss Polyvalent ook opnieuw radio bij Nostalgie. Evy heeft misschien geen ervaring met dansen, maar ze is wel een geduchte tegenstander. Haar gezonde en erg sportieve levensstijl is een voorbeeld voor velen. Evy’s populaire sportinitiatief Start To Run was een groot succes en wie weet ziet nu ook Start To Dance binnenkort het daglicht ...  Evy danst samen met Frank Zegels.

Ianthe Tavernier (30)

“Als je meedoet aan een wedstrijd, moet je willen winnen ook! Zo competitief ben ik wel!”
Story image

Blonde vlam Ianthe Tavernier is naast succesvol musicalzangeres vooral bekend voor haar rol als Floor in de scripted realityreeks De Buurtpolitie. Daarbovenop maakt ze deel uit van de zangroep Les Copines samen met vriendinnen Isabelle A en Helle Vanderheyden én bracht ze vorig jaar haar eerste eigen single ‘Vuur’ uit. En met vuur en passie trekt de arm der wet erop uit om de show te stelen. Ianthe danst samen met Nick Kocken.

Kelly Pfaff (42)

“Meedoen aan Dancing with the Stars zie ik echt als Me Time. Dansen geeft me de kans om eindelijk weer iets te doen met mijn lichaam dat al jaren met pensioen is.”
Story image

Kelly Pfaff is in het dagelijkse leven moeder van twee, model, zangeres, tv-persoonlijkheid én dj. Als dochter van ex-profvoetballer en Belgisch icoon Jean-Marie draagt ze heel wat entertainment-DNA met zich mee en ook danservaring heeft ze al. Kelly deed immers al mee aan Dancing on Ice en ook haar man Sam Gooris waagde zich al aan de voorloper van Dancing with the Stars. Hij behaalde toen een 7e plaats. Hopelijk heeft ze haar goede danssloefkes aangetrokken en scoort ze meer punten dan haar wederhelft. Kelly danst samen met Andrei Mangra.

Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Story image
Story image

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde