Karen Damen De Musical

Karen Damen De Musical

Donderdag om 21.00 op Play4 en Goplay.be.

De lente van 1986. Op haar communiefeest krijgt een jonge Karen Damen een hoofdtelefoon en een radio-cassettespeler cadeau. En alsof toeval niet bestaat wint Sandra Kim die avond ook het Eurovisiesongfestival met J’aime la vie. Dat een plus een niet zomaar twee, maar K3 zou worden stond toen al in de sterren geschreven. Dat de drie meisjes zo een aardverschuiving zouden veroorzaken met oneindig veel hits, films, sitcoms, musicals en vooral vele fans ook niet.

De successen volgen elkaar op, maar er is ook altijd een keerzijde aan de medaille. ​ Karen verliest op korte tijd haar liefste moeke en haar ongeboren baby en durft ook te tonen dat niet alles steeds Perfect loopt achter de schermen. Maar doorheen alle ups en downs heeft ze de harten van Vlaanderen gestolen door vooral - overal en altijd- zichzelf te blijven. ​

James Cooke: "Karen zal altijd een heel speciaal plekje in mijn leven hebben. Het was met haar dat ik mijn allereerste stappen in TV-land durfde zetten. En nu vond ik het tijd om eens iets bijzonders terug te geven. Ik denk dat we over haar leven zelfs twee musicals kunnen maken. "

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde