Kamelen Big Iwan en Betty stelen de show in de vierde aflevering van Don't Worry Be Happy

Kamelen Big Iwan en Betty stelen de show in de vierde aflevering van Don't Worry Be Happy

Maak in de vierde aflevering van Don't Worry Be Happy kennis met ​ een wel heel uniek duo: Big Iwan en Betty en hun baasjes Karin en Steven. Karin: 'Big Iwan is een knuffelkameel, echt een schatje.'

Kamelen Big Iwan en Betty stelen de show in Don't Worry Be Happy
In Poederlee brengt Karin haar tijd het liefst door bij haar diertjes, voornamelijk bij haar kamelen Big Iwan en Betty. Don't Worry Be Happy, elke dinsdag op Play4 en GoPlay
www.goplay.be

In Poederlee brengt Karin haar tijd het liefst door bij haar diertjes, voornamelijk bij haar kamelen. Karin en Steven wonen samen met hun zoon Stevo en dochter Quintina. Steven is de kostwinner van het gezin. Karin is dan weer heel de dag met de dieren bezig. Alles staat in het teken van hun dieren en in het bijzonder van hun kamelen Iwan en Betty. Aan luxe hebben ze geen behoefte, hun kapitaal staat namelijk in de wei. 'Dit is misschien wel midlifecrisis. De ene neemt een Harley, de ander een kameel', aldus Karin.

Willy en Wim vormen al 40 jaar een koppel. Hun huwelijk was één van de eerste homohuwelijken in Vlaanderen en dit jaar zijn ze ondertussen 20 jaar getrouwd. Wim is inmiddels met pensioen en Willy baat nog altijd zijn café de Wwkes uit. Die bestaat dit jaar welgeteld 30 jaar. ​ Redenen te meer om er dus een feestjaar van te maken. Maar wel op hun manier: zuinig en met een bescheiden budget want in Berlaar wordt er niet met geld gegooid.

Don't Worry Be Happy, elke dinsdag om 21u15 op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde