Julius Persoone wint Het Perfecte Plaatje 2024: "Nooit gedacht dat ik ging winnen!"

Julius Persoone wint Het Perfecte Plaatje 2024: "Nooit gedacht dat ik ging winnen!"

Na 8 afleveringen, 17 opdrachten en ontelbare foto's later kennen we de allereerste winnaar van Het Perfecte Plaatje. Julius Persoone wist tijdens de finale de jury te overtuigen met zijn prachtfoto's en is daar dan ook ontzettend blij mee: "Ongelofelijk, ik had nooit gedacht dat ik ging winnen. Het was tot op het laatste moment ontzettend spannend! Ik begon aan het programma met de hoop er niet als eerste uit te liggen. Om dan nu te mogen winnen, echt heel dankbaar". Bie Baert legde hem nog het vuur aan de schenen, maar greep dus net naast de titel: "Tot hier geraken is zo'n ongelofelijk mooi scenario geweest. Ik ben me blijven smijten tot op het laatste".

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Acht weken geleden begonnen Astrid Coppens, Barbara Sarafian, Bie Baert, Filip Peeters, Ingeborg Sergeant, Joffrey Anane, Jonatan Medart en Julius Persoone aan dit onverwachte avontuur zonder enige fotografie-ervaring, maar het is dus Julius die met de eer gaat lopen. Als kers op de taart wint hij een exclusieve tentoonstelling van zijn beste werken die vanaf 9 juni gratis te bewonderen is in Play Zuid.

Het volledige seizoen van Het Perfecte Plaatje is vanaf nu te herbekijken op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde