Julius of Bie: wie wint de finale van Het Perfecte Plaatje 2024?

Julius of Bie: wie wint de finale van Het Perfecte Plaatje 2024?

De finale van Het Perfecte Plaatje, morgen om 21u15 op Play4 en GoPlay

Van snelle wakeboarders en happende honden tot pasgeboren baby's en naaktmodellen… De kandidaten van Het Perfecte Plaatje kregen de laatste weken zeer uitdagende opdrachten voorgeschoteld. Bie en Julius konden de jury het vaakst bekoren met hun foto's en verdienen dus een plekje in de felbegeerde finale. Zij trekken samen naar het warme Marrakech om er hun laatste kiekjes te maken. Op de vraag of er spanning heerst tussen de twee antwoordt Bie kort en bondig "Dat is een understatement", en ook Julius is klaar en duidelijk: "Het is erop of eronder vandaag". Uiteraard is ook Manu Van Acker van de partij, die zich intussen helemaal laat onderdompelen in de Marokkaanse gastvrijheid.

Manu gaat op zoek naar Marokkaanse gastvrijheid in Marrakech: "Ik word hier in 't zak gezet"
De finale van Het Perfecte Plaatje vindt plaats in Marrakesh. Terwijl de kandidaten bezig zijn met de opdracht, gaat Manu zelf op zoek naar de Marokkaanse gastvrijheid.
www.goplay.be

In de laatste aflevering krijgen de finalisten niet twee, maar drie opdrachten van de jury. In de eerste opdracht halen ze hun fototoestel tevoorschijn om de Marokkaanse gastvrijheid vast te leggen. Daarna moeten ze een samenhangend drieluik maken van de Marokkaanse architectuur waarbij ze tips krijgen van gastjurylid Ilyass Nazih. Voor de allerlaatste opdracht trekken Julius en Bie de woestijn in om er een model in typische Marokkaanse kledij te fotograferen. Wie kan de jury overtuigen met zijn of haar perfecte plaatjes en heeft zo recht op een eigen tentoonstelling in Play Zuid?

De finale van Het Perfecte Plaatje, morgen om 21u15 op Play4 en GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde