Skip to Content
Jongste deelnemer van Bake Off Vlaanderen ooit daagt Vlaanderens bekendste recreatiezeiler Bart Kaëll uit

Jongste deelnemer van Bake Off Vlaanderen ooit daagt Vlaanderens bekendste recreatiezeiler Bart Kaëll uit

Bart: 'Het is veel moeilijker dan ik dacht'

Vijf Bake Off bakkers dagen bekend Vlaanderen uit om hun meest memorabele gebak na te bakken en nu de bakhype groter dan ooit is waagt ook Bart Kaëll zich aan de test.

Bart: 'Manneke lief, het is veel moeilijker dan ik dacht'

Hij zal het opnemen tegen jong talent Lucas, de jongste deelnemer van Bake Off Vlaanderen ooit. Hij is afkomstig uit Blankenberge en is geobsedeerd door bakken. Hij haalde de finale van Bake Off Vlaanderen en won net niet, maar kreeg bakken ervaring mee.

Nu daagt de jongste deelnemer van Bake Off Vlaanderen ooit Vlaanderens bekendste recreatiezeiler Bart Kaëll uit tot het maken van een lekkere rastertaart met aardbeien.

Ook Regula en Herman staan weer klaar om in te grijpen waar nodig.

Bake Off @ Home, elke woensdag om 21u35 op VIER

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde