Jonas Van Geel biedt Regi zijn excuses aan

Jonas Van Geel biedt Regi zijn excuses aan

'waar zijn die handjes': een musical voor Regi!

James neemt het publiek mee door het opmerkelijke leven van Regi Penxten. We leren ook dat "waar zijn die handjes?", de zin waar Regi voor bekend staat blijkbaar niet door Regi gelanceerd is maar wel door Jonas Van Geel in 'Tegen de Sterren op'. "Ik heb dat nooit gezegd maar hang daar nu wel aan vast", lacht Regi.

| GoPlay
GoPlay, dat zijn al je favoriete programma’s van Play4, Play5, Play6 en Play7. Kijk gratis live of uitgesteld. Waar je wil. Wanneer je wil.
www.goplay.be

Teruggespoeld naar 1988,waar kleine Regi met beste vriend Filip in het Genkse gemeentehuis hun muzikale passie ontdekken in de computerclub. Daar wordt de basis gelegd voor de Belgische muzieklegende.

In de veilige omgeving van zijn tienerkamer creëerde Regi al muziek met de hoop op succes en hits. Terwijl zijn leeftijdsgenoten hun tijd aan andere dingen besteden, was Regi vastberaden om een weg te banen in de muzikale wereld. De doorbraak van Milk Inc kwam in Frankrijk met het ultieme dance nummer ‘La Vache’, maar daarom geen hit in België. Hij ging naar huis met meer ambities en dromen dan ooit tevoren.

Het hoogtepunt bereikt Regi toen het Sportpaleis volstroomde met fans. Zijn soloconcert overtrof alle verwachtingen.

Kristel en Regi leerden elkaar 17 jaar geleden kennen. Toen ze elkaar na al die jaren weer tegenkwamen, sprong de vonk meteen over.

James De Musical met Regi, morgen op Play 4 en Goplay

Na het ongeziene succes van James De Musical – Live on Stage begin 2023 komt er een gloednieuwe show naar de Lotto Arena. De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen nog eens worden omgedraaid voor Metejoor, Gert Verhulst, Karen Damen en Niels Destadsbader

Tickets voor James De Musical – Live on Stage vrijdag 19 april en zaterdag 20 april: goplay.be/tickets

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde