Jonas Geirnaert, Celine Van Ouytsel, William Boeva en Francis Broekhuizen openen het nieuwe seizoen van Scheire en de Schepping

Jonas Geirnaert, Celine Van Ouytsel, William Boeva en Francis Broekhuizen openen het nieuwe seizoen van Scheire en de Schepping

Aflevering 1 van Scheire en de Schepping, vanaf morgen om 21u15 op Play4 en op GoPlay

Het nieuwe seizoen van Scheire en de Schepping opent muzikaal. Het fanfare-orkest ‘Die Verdammte Spielerei’ is dit seizoen de nieuwe huisband, maar in de eerste aflevering worden ze qua toonladders overtroffen door één van de panelleden. Sopraan Francis Van Broekhuizen wordt de luidste vrouw van Nederland genoemd, en dat laat ze ook merken in de eerste aflevering. Als ze hoort dat de huisband Barcarolle in het oeuvre heeft zitten, staat ze meteen te springen om haar stembanden te laten trillen.

Sopraan en panellid Francis Van Broekhuizen zingt mee met de huisband: "Begin maar!"
Het nieuwe seizoen van Scheire en de Schepping opent muzikaal. Scheire en de Schepping, elke donderdag op GoPlay en Play4.
www.goplay.be

Naast Francis, voegen Jonas Geirnaert, Celine Van Ouytsel en William Boeva zich bij de panelleden van de eerste aflevering. Samen ontdekken ze dat er een WK voor nerds bestaat en dat zangvogels over ingebouwde luiers beschikken. Ook in het vijfde seizoen tovert Lieven Scheire weer heel wat wonderlijke wetenswaardigheden uit zijn hoed. De vorst der vorser die deze week langskomt, is dokter Bert Van den Bogerd. Hij komt vertellen hoe je een oog kan herstellen met aardappelen.

Scheire en de Schepping, elke donderdag om 21u15 op Play4 en op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde