Skip to Content
Jeff Hoeyberghs, een oude bekende en serieuze sommen, vanaf morgen in de Miljoenenweek van Huizenjagers

Jeff Hoeyberghs, een oude bekende en serieuze sommen, vanaf morgen in de Miljoenenweek van Huizenjagers

Vanaf morgen riante panden en grote bedragen in de Miljoenenweek van Huizenjagers

Morgen zet Huizenjagers een belangrijke traditie verder. Dan begint namelijk de Miljoenenweek. Elke seizoen gaan de makelaars tijdens die week op zoek naar panden met een budget om U tegen te zeggen en dat is deze keer niet anders.

In deze Miljoenenweek doorkruisen de Huizenjagers het hele land, van de Ardennen tot West-Vlaanderen. Ze tonen kasteeltjes, imposante hoeves en riante gebouwen aan de kandidaat-kopers. Één van die kandidaten is niemand minder dan plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs, bekend om zijn iconische quotes en one-liners. Hij gaat op zoek naar een pand voor zijn nieuw project: een retraitecentrum met kliniek én woonst waar hij zelf kan vertoeven. Jeff wordt in zijn zoektocht begeleid door zijn adviseurs, Jos en Jos.

Luxe-huizenjagers

De Huizenjagers staan zoals elke week te popelen om aan de uitdaging te beginnen. De eerste Huizenjagers van de week is ook meteen de jongste van het gezelschap. Soraya is 26 jaar en een echte Brusselse. Ze heet een vlotte babbel, barst van het enthousiasme en houdt ervan om door de stad te rijden en te kijken welke panden ze al heeft bezocht en verkocht. Soraya leerde de stiel van haar vader en heeft geen schrik van grote bedragen of bijzondere panden. Haar motto: the sky is the limit!

Echte Huizenjagersfanaten zouden makelaar Tom nog kunnen kennen uit het vorige seizoen, waarin hij als kandidaat-koper op zoek ging naar een woning voor hem en zijn partner. Nu staat Tom aan de andere kant, met zijn no-nonsense aanpak geeft hij zich altijd voor de volle 100%. Huizenjagers leverde Tom al zijn droomwoning op, kan hij nu ook de trofee in de wacht slepen?

Joke is afkomstig uit Brugge en ging 5 jaar geleden aan de slag als stagiaire bij het kantoor waar ze nu als partner aan het werk is. Miljoenenpanden zijn voor Joke niet nieuw, ze is bloedfanatiek en een echte doorzetter. Zo sloot ze een verkoop terwijl ze op de bevallingstafel lag, iets waar ze naar eigen zeggen erg fier op is.

Money, money, money

Op maandag 9 september gaat plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs voor een nieuw project op zoek naar een karaktervol pand op een enorm domein. Hij wil een centrum openen waar mensen een maand op retraite kunnen om te bekomen van hun operatie. Daarnaast wil Jeff op het domein een privéwoning voor zichzelf. Samen met zijn twee financieel adviseurs, Jos en Jos, zet hij de huizenjagers voor een uitdaging.

Dinsdag 10 september zijn paardenliefhebbers Stefanie en Gert aan de beurt, zij zoeken een hoeve waar ze samen met hun kids en paarden kunnen wonen. De vereisten van het koppel zijn niet min, ze willen 30 paarden kunnen stallen, twee pistes én genoeg ruimte om vakantiekampen te organiseren. Daarnaast verkiezen ze een privéwoning los de manège.

In de derde aflevering van de week, op woensdag 11 september, gaat recruteringsbedrijf Conessence op zoek naar een nieuw handelspand. Het team is op zoek naar een groot, karaktervol pand in Gent. Op hun verlanglijstje staat: een grote keuken, 20 parkeerplaatsen, een ontspanningsruimte en talloze vergader- en interviewlokalen.

De week wordt afgesloten op donderdag 12 september door Tom en zijn partner Pieter. Ze zijn allebei interieurvormgevers en willen met hun zaak Concept X verhuizen naar een nieuwe, grotere locatie. Ook een woning mag niet ontbreken in dit geheel, ze zoeken iets met karakter en een verhaal, liefst van al in de vorm van een historisch pand. Het duo is niet vies van renoveren en doen dit dan ook liefst zo veel mogelijk zelf. Voor hun andere job, het produceren van kerstdecoratie, heeft het koppel ook een opslagplaats van minstens 14 meter hoog nodig.

Lange lijstjes en zeer hoge eisen deze week. Wie van de Huizenjagers weet de meeste punten te scoren en neemt zo de Huizenjagerstrofee mee? Of is er een bod dat alles nog veranderd?

Huizenjagers, van maandag tot donderdag om 19u40 op VIER.

 

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde