Skip to Content
“Je hebt de sleutel van een huis waar je eigenlijk niet in wil wonen.”

“Je hebt de sleutel van een huis waar je eigenlijk niet in wil wonen.”

Ontgoocheling alom bij Kim & Cédric in de derde aflevering van Blind Gekocht

Vorige week kon het geluk niet op bij Bart en Els bij het zien van hun nieuwe thuis, voor het andere koppel Kim en Cédric en kinderen Liam en Vince is het even slikken wanneer ze morgen - woensdag 10 april - voor de eerste keer hun huis in Londerzeel binnenwandelen. Het beantwoordt totaal niet aan hun verwachtingen en Cédric neemt geen blad voor de mond: “Je hebt de sleutel van een huis waar je eigenlijk niet in wil wonen.”

Kim en Cédric willen niets liever dan in hartje Londerzeel wonen en daar is geen discussie over mogelijk. Maar het lijkt een onmogelijke opdracht om binnen het budget van 285.000 euro een leuk huis te vinden in deze regio. Wanneer aankoopmakelaar Béa er uiteindelijk toch in slaagt om na een zware zoektocht een huis op de kop te tikken, is het koppel dolenthousiast. Maar de euforie is van korte duur, want bij aankomst in de woning zien ze het ene pijnpunt na het andere. Bart weet dus wat hem te doen staat ...

D-Day voor Anton & Roxane: krijgen ze hun langverwachte Pippi Langkous-huis?

Ook controlefreaks Anton en Roxane nemen morgen hun intrek in hun huis. De eerste kennismaking was niet zoals ze zichzelf hadden ingebeeld, maar er is hard gewerkt om er zoveel mogelijk de gedroomde Villa Kakelbont van te maken. De Temsenaren hadden een budget van 400.000 euro waar Dina en de experte mee aan de slag konden gaan, maar niet alles paste in dat budget. Interieurarchitect Bart moest dus harde knopen doorhakken, waardoor hij enkel de benedenverdieping kon aanpakken: “Ik heb het maximum uit het budget gehaald en ik hoop dat ze daar gelukkig mee gaan zijn”, vertelt Bart.

Blind Gekocht - Elke woensdag om 20.35 op VIER

Barbara Salomon Persmanager Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Niels Pittevils
Niels Pittevils Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde