Jasper en Brieuc leerden 60 telefoonnummers en 100 adressen uit het hoofd in de hoop op een perfecte vlucht in Klopjacht

Jasper en Brieuc leerden 60 telefoonnummers en 100 adressen uit het hoofd in de hoop op een perfecte vlucht in Klopjacht

Aflevering 4 op zondag 24 september vanaf 20u op Play4 en GoPlay

De negen overgebleven voortvluchtigen zitten nog steeds verspreid over het land.

Jasper en Brieuc hebben hun vlucht tot in de puntjes voorbereid en maken zo gebruik van hun vrienden en vrienden van vrienden. De contactgegevens daarvan? Die hebben ze vanbuiten geleerd.

Brieuc: "Jasper leert alle telefoonnummers vanbuiten en ik alle adressen."
Jasper en Brieuc leerden de contactgegevens van 100 mensen vanbuiten
Jasper en Brieuc hebben een speciale tactiek in Klopjacht. Ze hebben de contactgegevens van 100 kennissen uit het hoofd geleerd.
www.goplay.be

De drie mobiele teams zijn ondertussen allemaal onderweg richting Brugge waar Chloé vermoedelijk verstopt zit. Speurder Charlotte: "kalm blijven en zoeken!"

Na de actie in Leuven blijven de speurders Katrien en Yves op de hielen zitten. En net nu heeft Yves een afspraak waar hij echt niet omheen kan. Een communiefeest midden in Klopjacht… "Yves: Mijne zoon doet zijn communie tijdens Klopjacht en we gaan zorgen dat we er aanwezig zijn.

Klopjacht, elke zondag om 20u op Play4 en GoPlay

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde