Jante wint Bake Off Vlaanderen 2023: "De zenuwen gierden door mijn lijf"

Jante wint Bake Off Vlaanderen 2023: "De zenuwen gierden door mijn lijf"

Het is gebeurd: de winnaar van Bake Off Vlaanderen is gekend. De 26-jarige Jante Hoefnagels uit Heist-op-den-Berg kroont zich tot beste bakker van dit zevende seizoen. Acht weken lang gaf ze het beste van zichzelf in de baktent, en dat zag ook de jury. De ontlading was dan ook enorm groot: "Dit kan gewoon niet! De zenuwen gierden door mijn lijf. Mijn hart was aan het bonken in mijn keel." De Antwerpse thuisbakker is heel tevreden met haar afgelegde parcours: "Ik ben zo trots op mezelf dat ik dit heb kunnen waarmaken. Het is waanzin, ik kan het nog niet goed vatten."

In de finale nam ze het op tegen Debbie en Stephen, die dus net naast de overwinning grepen. "Jante is absoluut de verdiende winnaar", vertelt Debbie. "Ik heb het beste van mezelf gegeven, dus ik kan het mooi afsluiten." En ook Stephen heeft een mooi parcours afgelegd: "Er zat een wereld van verschil tussen het eerste taartje en het laatste taartje dat ik gemaakt heb. Het is waanzin dat ik tot in de finale ben geraakt. Ik ben dan ook super content".

Volgende week is het de beurt aan Riadh Bahri, Ellen Callebout, Fien Germijns en Lukas Leli. Zij nemen het tegen elkaar op in Bake Off Vlaanderen Kerst, om 20u15 op Play4 en op GoPlay.

De finale van Bake Off Vlaanderen 2023 is te herbekijken op GoPlay.

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde