Jani's nieuwe datingprogramma 'Matchmakers' krijgt (nog voor eerste uitzending) remake in Verenigde Staten

Jani's nieuwe datingprogramma 'Matchmakers' krijgt (nog voor eerste uitzending) remake in Verenigde Staten

Nog voor de eerste aflevering van Jani Kazaltzis nieuwe datingprogramma Matchmakers komende maandag op VIER in première gaat, kan het verfrissende datingformat van Roses are Blue al op uitzonderlijke internationale interesse rekenen: Electus International heeft zopas de remake-rechten voor de Verenigde Staten gekocht voor het gloednieuwe VIER-programma. Electus vertegenwoordigt Matchmakers meteen ook wereldwijd, en het nieuwe format wordt deze week voorgesteld op MIPTV in Cannes.

Vanaf maandag wordt in Matchmakers op VIER elke week een gedurfd complot gesmeed met de vriendenkring van een single. Samen met de vrienden kiest Jani drie Vlaamse singles uit die perfect bij de single passen en samen zorgen ze ervoor dat de matches elkaar bij toeval ontmoeten. Jani volgt de dates samen met de vrienden vol hoop en spanning live mee achter de schermen. Matchmakers laat singles daten zonder het te weten, tot drie keer toe.

Matchmakers is dit voorjaar op VIER zeven week lang te zien. De feelgood reeks werd geproduceerd door Roses Are Blue, met Bert Hamelinck, Anda Ackx en Mathias Coppens als executive producers. Creative Director van Roses Are Blue, Mathias Coppens: "Matchmakers draait om wat iedereen kent, en waar iedereen van houdt: vriendschap, humor en romantiek. We kijken er naar uit om de wereld te laten kennis maken met ons Vlaamse format."

In de eerste aflevering van Matchmakers - maandag 16 april om 20u35 - laat Jani Zita daten zonder dat ze het weet. De achtentwintigjarige Zita uit Gent is al twee jaar single. Haar vrienden Annelies, Nastasia, Laura en Stijn en zus Carmen begrijpen niet waarom de knappe en grappige Zita al twee jaar alleen is en schreven haar stiekem in voor Matchmakers. Zita zelf vindt het stilaan ook tijd voor een relatie, maar Tinderdaten ligt haar niet zo goed. In een ideale wereld ontmoet ze iemand tijdens het uitgaan, maar de ware is ze er nog niet tegengekomen. Omdat haar vriendengroep is zich aan het settelen is, is het voor haar ook tijd om die stap te zetten. 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde