Skip to Content
Jani The Starmaker

Jani The Starmaker

Een nieuwe aflevering Zo Man Zo Vrouw, dinsdag 15 oktober

Xena (20) en Jonathan (23), geen koppel maar wel een duo. Zij de sunhine en hij de sunny, samen vormen ze het zangduo Sunny Sunshine.

Deze twintigers zouden hun arm geven om door te breken in de Vlaamse Showbizz. Maar eerst geven ze hun imago over aan Jani’s kundige handen. Vandaag zien ze er wat te ‘gewoontjes’ uit. Geen sterren waar je naar op kijkt. Dat moet veranderen, maar zelf weten ze niet hoe. "Het is een mengelmoes van alles, maar geen stijl" aldus Jani.

De twintigers verloren beide het afgelopen jaar behoorlijk wat kilo’s. Dat was stap 1 van de metamorfose. Nu is het tijd voor stap 2: Jani als Starmaker’ in de Vlaamse Showbizz. Nog een goed beatje erbij en two new stars are born.

Zo Man Zo Vrouw – dinsdag 20u35 op VIER.

 

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde