Jani Kazaltzis laat buren elkaars interieur onder handen nemen in gloednieuw zomerprogramma Tussen 4 Buren

Jani Kazaltzis laat buren elkaars interieur onder handen nemen in gloednieuw zomerprogramma Tussen 4 Buren

Vanaf 14 augustus, telkens van maandag tot donderdag om 21u op Play4 en op GoPlay

In het nieuwe programma Tussen 4 Buren laat Jani Kazaltzis bevriende buren twee dagen lang van huis wisselen om er één kamer in een compleet nieuw jasje te steken. Eindelijk dat ouderwets behang van de muur trekken, die grijze grauwe kinderkamer omtoveren tot een kleurrijk speelparadijs of de kale woonkamer veranderen in een gezellige oase van rust? Alles kan en alles mag. Met gewaagde kleuren, originele decoraties en een stevige portie enthousiasme hebben de buren maar één doel voor ogen: hun favoriete buren verrassen met een eigenzinnig droominterieur.

Jani Kazaltzis: "Ik vond het geweldig om mensen blij te kunnen maken met een gloednieuw interieur. Ik ben ook ontzettend tevreden met mijn fantastische interieurdesigners die zich telkens weer overtroffen hebben. Tussen 4 Buren is een echt feelgood programma om naar te kijken. Ik heb er zelf enorm van genoten, en ik hoop dat de kijker net zo veel plezier zal beleven bij het zien van het programma!"

Uiteraard staan ze er niet alleen voor. Naast het goedkeurend oog van Jani, krijgen de buren de hulp van interieurdesigners die met hun eigen stijl en vakmanschap verbluffende en soms zeer onverwachte resultaten neerzetten: Anneke Crauwels, Katrien Vanderlinden, Harald Ligtvoet & Wim Soete, Klaas Van Tilburgh en Daan Alferink. De buren worden daarbovenop ook nog eens bijgestaan door handyman Adriaan Gobert en handywoman Camille Marlier. Er wordt geverfd, geklust, gelachen én gehuild… Want de vraag die bij elke aflevering op ieders lippen brandt: zijn de buren wel tevreden met hun vernieuwd en soms héél gewaagd interieur?

 

Ferre De Prins Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde