Skip to Content
Jani heeft zijn handen vol met de ‘Mosman’: “Over een paar jaar is dit algemene mode”

Jani heeft zijn handen vol met de ‘Mosman’: “Over een paar jaar is dit algemene mode”

Nieuwe aflevering Zo Man Zo Vrouw morgen om 20.35 op VIER

Story image

Morgen zakt Jani af naar Aalter voor de derde aflevering van Zo Man Zo Vrouw. De 26-jarige Bert deed een dringende oproep, want zijn 26-jarige vrouw Mieke kleedt zich volgens hem veel te oud: “Ik heb echt een lief vrouwtje, maar als ik ‘s morgens opsta en ze doet haar kleren aan, dan ziet ze er plots 50 jaar uit en daar moet dringend iets aan gedaan worden!” Bert, op festivals beter bekend als de ‘Mosman’, is zelf ook niet meteen een groot stijlicoon. “Bert draagt altijd veel te grote broeken, te grote t-shirts en truien. Ook op feestjes draagt hij steeds dezelfde kleren”, klaagt Mieke. Tijd om daar verandering in te brengen. Kan Jani dit symphatieke, smoorverliefde koppel voor eeuwig en altijd vereeuwigen in hun stijl?

Story image

Bert zou van Mieke graag een sexy vamp maken, maar Mieke bedekt zichzelf liever met een colltrui en een cardigan. “Dat is goed voor in een rusthuis als je het koud hebt”, lacht Bert. Wanneer Jani de kleerkast van Mieke opentrekt, valt alles op zijn plaats: “Het is noch vis, noch vlees. Je bent eigenlijk Miss Cardigan.” Maar Mieke is niet Jani’s grootste probleem. ‘Mosman’ Bert is de nachtmerrie voor voor iedere stylist: veel te grote metalband t-shirts en truien en broeken met een legerprint, om nog maar te zwijgen over het mospak. Bert is ook al zeker 10 jaar niet meer gaan shoppen en dat wordt in het Waasland Shopping Center ook pijnlijk duidelijk: “Ik dacht dat dit een hele grote winkel was, maar het zijn dus meerdere winkels en je kan hier eten ook ... dit is een hele openbaring voor mij.”

Story image

Zo Man Zo Vrouw - Elke dinsdag om 20.35 op VIER

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde