Jani brengt bezoekje aan het archief van 't Is gebeurd

Jani brengt bezoekje aan het archief van 't Is gebeurd

Thomas Huyghe en Marc Cambré selecteren in het vierde seizoen van 't Is Gebeurd opnieuw heerlijke fragmenten uit het archief van VT4, VIER en Woestijnvis. Een bonte mengeling van legendarische beelden, geestige herinneringen en een constante staat van glimlach. Ook in dit nieuwe seizoen zullen enkele bekende mensen hun prettig gestoord universum vervoegen. Denk aan Jeroom en Elodie Ouedraogo, Frieda Van Wijck, Steven Van Herreweghe en Hans Otten.

In de eerste aflevering brengt Jani Kazaltzis een bezoekje aan Thomas en Marc. Uiteraard heeft hij enkele stijltips meegebracht. Er wordt teruggeblikt op hilarische fragmenten uit o.a. Man Bijt Hond, De Slimste Mens ter Wereld en De Laatste Show. Ook Jani's tv-geschiedenis komt aan bod in fragmenten van Jani gaat... en Zo Man Zo Vrouw.

Een nieuw seizoen van 't Is gebeurd - Vanaf morgen om 21u35 op VIER.

 

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Nena De Keersmaecker Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde