Skip to Content
Jani aan de slag als scheidsrechter

Jani aan de slag als scheidsrechter

“"Ik ben in de hel beland, ik ben op de voetbal"

Voor heel wat mensen is voetbal nu meer dan ooit een feest, maar voor Jani is het vooral een vreemde sport waar mannen achter een bal aanhollen onder de luide aanmoedigingen van slecht geklede mensen die zich volproppen met vettige snacks en bier. Maar het is de belangrijkste bijzaak ter wereld, dus wil Jani wel kennismaken met Voetbal. Hij beseft dat profvoetballer worden een onmogelijke taak is, dus besluit Jani de sport te leren kennen door de ogen van de scheidsrechter. Hoe moeilijk kan het immers zijn, zo op een fluitje blazen? Toppers uit de voetbalwereld leren Jani de kneepjes van het vak en stomen hem klaar om als een echte scheids een heuse galawedstrijd in goede banen te leiden.

Zal Jani erin slagen de wedstrijd uit te fluiten? Of wordt hij zelf uitgefloten?

Jani gaat, maandag om 20.35 op VIER

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde