Skip to Content
James swingt pannen van het dak en wint Dancing With The Stars 2018

James swingt pannen van het dak en wint Dancing With The Stars 2018

Nieuw seizoen bevestigd voor 2019

James Cooke is hét dansbeest van Dancing With The Stars. Hij troefde in de finale topfavoriete Kat Kerkhofs en Thuis-actrice Leen Dendievel af en is vanaf nu de fiere eigenaar van de danstrofee. Met een stijlvolle Weense wals, een freestyle en een dans gekozen door de kijkers pakte hij de zaal en heel Vlaanderen volledig in. Kat eindigde uiteindelijk op de tweede plaats. Leen moest na twee dansen haar ambities al aan de kant zetten.

De drie finalisten haalden het onderste uit de kan met telkens twee nieuwe dansen. James walste met zijn danspartner Björk de ziel uit zijn lijf op ‘Feeling Good’ van Avicii en zijn freestyle deed hij op de tonen van ‘What About Us’ van P!NK. Ook de kijkers mochten een dans van de voorbije weken kiezen en dat werd zijn Tina Turner-freestyle op het nummer ‘Nutbush City Limits (Arquest Remix)’.

James Cooke was in dit programma de man met al wat danservaring door zijn musical- en theaterwerk. Al was Dancing With The Stars wel van een andere grootteorde. De vele danspassen en het hoge niveau zorgde vaak voor stress en black-outs. Na een hangmatyogasessie en met de nodige competitiedrang smeet hij zich telkens voor de volle 200%. James zorgde ook voor heel wat ambiance, zowel op als naast de dansvloer.

Niels Pittevils Pers Junior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van De Vijver Media (SBS Belgium met de zenders Play4, Play5, Play6, Play7, GoPlay en Woestijnvis) en zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van De Vijver Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde