Skip to Content
James De Musical wint in Cannes ‘Best Factual Entertainment Show’.

James De Musical wint in Cannes ‘Best Factual Entertainment Show’.

De gloednieuwe show James De Musical van productiehuis Dedsit, met dit jaar een eerste indrukwekkende seizoen met meer dan een miljoen kijkers op Play4, heeft in Cannes zopas de prijs weggekaapt voor Best Factual Entertainment Show. De vakprijzen worden elk jaar uitgereikt tijdens de C21 verkiezingen op de MIP en zijn toonaangevend binnen de internationale tv- en streaming-wereld. De show zet zich daarmee internationaal meteen op de kaart naast namen als Jimmy Fallon (Best Studio-Based Gameshow Format & Best Host of a Format).

James Cooke: "Wauw wauw wauw. Wat een geweldig nieuws en wat een fantastische pluim voor het volledige team achter James De Musical. Zo een internationale erkenning voelt wat surreël , maar ik ben echt wel apetrots op het talent dat we in huis hebben gehaald om dit waar te maken. Teamwork makes the dream work. En daarom wil ik ook nog eens uit de grond van mijn hart songwriter Stefaan Fernande bedanken die dit jammer genoeg niet meer kan meemaken, maar wiens talent onlosmakelijk verbonden is aan deze prijs."

James De Musical brengt Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel voor jong en oud met maar vooral voor onze eigen Vlaamse sterren: Natalia, Niels Destadsbader, Jani Kazaltzis, Willy Sommers, De Pfaffs, Philippe Geubels, Gert Verhulst en Margriet Hermans. Zij zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon en niets mocht. Naar bepalende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. Naar een eerste liefde, die eerste kus, de doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk. Want het leven is een musical. ​

Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie. Proficiat aan de voltallige ploeg bij Desit en Play4.

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde