James De Musical verkoopt op één dag Lotto Arena uit.

James De Musical verkoopt op één dag Lotto Arena uit.

Tweede show aangekondigd op zaterdag 4 februari om 16u00.

De aangekondigde LIVE show van James De Musical op 4 febuari in de Lotto Arena is na één dag in verkoop volledig uitverkocht. Daarom voegen Play4 en James Cooke meteen ook een tweede show toe op zaterdag 4 februari om 16u00.

De eerste aflevering met Erik Van Looy werd intussen bekeken door maar liefst 1 miljoen kijkers. Vanavond krijgt Karen Damen een musical cadeau.

 

"Dat onze live show op zo een korte tijd zou uitverkopen is waanzinnig nieuws. Ik belde deze ochtend naar Sonja, die de ticketing voor James De Musical trackt en ik verslikte me echt in mijn toast met confituur. ​ ​ We hebben dus meteen beslist om een extra show toe te voegen op zaterdag 4 februari om 16u00. Een ideaal moment dus om met de voltallige familie te komen kijken, jong en oud, iedereen is welkom. Wij zijn gestart met de repetities en gaan onze uiterste best doen om er een onvergetelijke show van te maken."

Beleef James De Musical Live in de Lotto Arena! (goplay.be)

 

James De Musical Live On Stage
James De Musical Live On Stage

James De Musical Live On Stage is een avondvullend totaalspektakel waarin de rollen worden omgedraaid en Natalia, Bart Peeters, Willy Sommers en Margriet Hermans zélf meespelen in hun eigen hartverwarmende musical met geweldige podiumacts, tal van verrassingen én een mystery guest. Zo zal James ook de eerste nieuwe naam live ontvangen en bekend maken van het nieuwe en derde seizoen van James De Musical.

Maar ook James Cooke gaat zingen en dansen en vult speciaal voor dit livespektakel ​ zijn cast aan met éxtra dansers en zangers, maar ook met indrukwekkende decors en ledwalls. Als kers op de taart lanceert hij ook het intronummer van James De Musical "Het Leven is een Musical" officieel als single.

"Ja, dit is een droom én tegelijkertijd ook heel spannend. Met Bart Peeters, Natalia, Willy Sommers en Margriet, die zichzelf spelen in hun eigen musicalacts, verwelkom ik muzikaal toptalent die nu ook de stap naar het musicalgenre durven zetten. Het wordt een onvergetelijk totaalspektakel in een warme en gezellige sfeer. We brengen de intimiteit van de Moulin Rouge naar de Lotto Arena en gaan er samen met het publiek een geweldige avond van maken." aldus James Cooke.

Dat het Play4-programma James De Musical een wel heel bijzonder succesparcours kent is niet overdreven. Een Gouden Roos voor beste Studio Entertainment en een prijs voor Best Factual Entertainment Format in Cannes zorgde voor internationale erkenning en interesse van heel Europa tot zelfs in Australië. Maar vooral ook in Vlaanderen is er veel liefde voor musicals, want 1 miljoen Vlamingen bekeken intussen de eerste aflevering van het nieuwe seizoen op Play4. ​

Beleef James De Musical Live in de Lotto Arena! (goplay.be)

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde