James De Musical is terug op Play4!

James De Musical is terug op Play4!

Vanaf donderdag 8 december met Erik Van Looy als eerste gast.

Midden in de eclectische seventies ontdekt een kleine Erik Van Looy de cinema. De film Jaws maakt een overweldigende indruk op de piepjonge filmfanaat en doet hem dromen van een carrière tussen de sterren. Met zijn grootouders trekt hij naar Hollywood en niet veel later ook naar de filmschool om een van de bekendste regisseurs van Vlaanderen te worden.
​Zijn passie en harde werk brengen hem onverwachtse avonturen, want wat deed Erik op een hotelkamer met Randy Jones van The Village People en waarom moest hij zelfs eens een nachtje brommen?
​Toch is all that glitters not gold en ook Erik maakt kennis met de poëzie van het leven. Maar gelukkig is daar steeds opnieuw de vrolijke studio van De Slimste Mens ter Wereld waar hij het van onzekere invaller schopte tot sympathiekste quizmaster van ons land- of toch al zeker van den Antwerp.

James Cooke: "Erik is het voorbije jaar zestig geworden. Dat was uiteraard een heel goede aanleiding om hem een musical te schenken over de belangrijkste momenten in zijn leven. Wat ik zo heerlijk vind aan Erik is dat hij bij hoog en laag beweert dat hij niet van verrassingen houdt, maar er stiekem wel van kan genieten."

 

James De Musical brengt Broadway naar Vlaanderen met een muzikaal spektakel voor jong en oud maar vooral met én voor onze eigen Vlaamse sterren: Erik Van Looy, De Planckaerts, Bart Peeters, Alex Agnew, Dina Tersago, Karen Damen, Luc Appermont en Astrid Coppens.

Zij zijn te gast in hun eigen musical waarin ze worden teruggeflitst naar hun kindertijd waar niets al belangrijk was. Naar hun rebelse puberjaren waar alles kon, maar niets mocht. Naar ingrijpende momenten waarop moeilijke beslissingen worden genomen. Naar een eerste liefde, die eerste kus, hun doorbraak, een onvergetelijke vriendschap. Of een afscheid, een laatste groet, een einde van een tijdperk.

Samen met de beste musicalcast van Vlaanderen, onvergetelijke songs, prachtige podiumacts en geweldige dansers zorgt James De Musical voor hartverwarmende televisie tijdens de wintermaanden.

 

James De Musical met Erik Van Looy op donderdag 8 december.
James De Musical met Erik Van Looy op donderdag 8 december.

Vanaf 8 december elke donderdag om 21.00 op Play4 en Goplay.be ​

 

Over Play4

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play4
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde